潮流時尚

跳至
[手袋]  

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

超靚

侯爵府

牛年勳章

大宅

Mamaskhy0011 發表於 20-11-30 01:38
CC嘅加幅我個人真係唔太接受到,希望H唔會加得太多啦
我下個目標係K25
...

係啦,cc太嚇人

大宅

kekka 發表於 20-11-30 09:16
慘了, 我兩個袋都是espom , 買果刻冇人講我知唔可以spa!!
我記得, sa有講如果倒瀉coffee就要立即拿去比佢 ...

但防水程度espom比其他皮耐用啲,唔駛擔心,小心啲用ok, 正如其他jm講可以spa, 只係還原程度冇咁高。

大宅

Joey8 發表於 20-11-30 10:59
超靚

Thanks

大宅

lomilolo 發表於 20-11-29 13:19
中環轉咗店長,冇以前咁易話為,所以而家客多咗local都企得幾硬,good luck 係今個promotion ...

K28 同 K25 你覺得邊個size 好用啲? 唔知K28 而家1:1 出唔出到呢 , 轉咗店長可能spending要求又高咗

大宅

tiffanyhk2000 發表於 20-11-30 11:56
K28 同 K25 你覺得邊個size 好用啲? 唔知K28 而家1:1 出唔出到呢 , 轉咗店長可能spending要求又高 ...

暫時我未開k25黎用,如果都係內縫我估分別係容量,外縫容量會比內縫小。本身我都算高,所以25/28都ok。如果行街買野可能28好啲,始終買啲化妝品,一件簿外套都放到,買到野可以放入袋唔駛自己拎住,如果去windows shopping 25 size 就cute啲都夠用。
係呀,而家個店長冇之前咁friendly, 以前店長可以批比我零配mini c,而家貨源小本地客多,所以都要睇彩數。
28仲要睇埋你既要求,有冇人同你一齊等緊。 good luck

大宅

lomilolo 發表於 20-11-30 12:44
暫時我未開k25黎用,如果都係內縫我估分別係容量,外縫容量會比內縫小。本身我都算高,所以25/28都ok。如 ...

多謝你嘅詳細分享, 照咁睇可能K28會多用途啲, 希望可以快啲遇到啱色啱扣

wcpcelia    發表於 20-12-2 10:34

大宅

畀面勳章

lomilolo 發表於 20-11-28 17:30
今年提前收爐,原本諗住12月聖誕又生日既黑金k25,因為疫情要提前收貨 。 天使SA特意通知再唔出冇貨 ...

侯爵府

黑金好靚好classic, 8w 又好搶眼,congrats to get both

大宅

tiffanyhk2000 發表於 20-11-30 13:12
多謝你嘅詳細分享, 照咁睇可能K28會多用途啲, 希望可以快啲遇到啱色啱扣
...

Welcome, 等你開箱分享

大宅

Ms_Phoebe 發表於 20-11-30 14:01
黑金好靚好classic, 8w 又好搶眼,congrats to get both

Thanks, 我個pink係k4, 不過同8w真係好似

子爵府

kekka 發表於 20-11-30 09:16
慘了, 我兩個袋都是espom , 買果刻冇人講我知唔可以spa!!
我記得, sa有講如果倒瀉coffee就要立即拿去比佢 ...

我朋友做過Epsom kelly spa, 做完好靚
不用擔心

侯爵府

lomilolo 發表於 20-11-30 16:13
Thanks, 我個pink係k4, 不過同8w真係好似

K4 同8w 一樣咁正

子爵府

借個位請教下,K25 retourner 容量係咪真係細?我覺得sellier 嗰型靚啲,但retourner 就好似 leisure 啲,十五十六中......
有無話邊款易出啲?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Mamaskhy0011 發表於 20-12-1 16:26
借個位請教下,K25 retourner 容量係咪真係細?我覺得sellier 嗰型靚啲,但retourner 就好似 leisure 啲, ...

sellier放細少d。
你去youtube有好多size和內外逢比較video。
work hard PLAY hard

子爵府

Mamaskhy0011 發表於 20-12-1 16:26
借個位請教下,K25 retourner 容量係咪真係細?我覺得sellier 嗰型靚啲,但retourner 就好似 leisure 啲, ...

K25 retourne我覺得唔細喎
我有k25 sellier
但試過retourne上身
如果平時放嘢都唔多
我覺得k25 retourne夠用有餘
但我k25 sellier都要執下先夠放

子爵府

jenniferK 發表於 20-12-1 16:28
sellier放細少d。
你去youtube有好多size和內外逢比較video。

其實我都睇咗好多,不過一日未決定到,都係會好想周圍問人意見

子爵府

Carriegerrard 發表於 20-12-1 18:14
K25 retourne我覺得唔細喎
我有k25 sellier
但試過retourne上身

謝謝你的分享呀
我都多用細袋,咁都應該夠我用了

大宅

Mamaskhy0011 發表於 20-12-2 06:13
謝謝你的分享呀
我都多用細袋,咁都應該夠我用了

如果你有mini c, k25一定夠用。mini c都大過cc mini20

首頁

尾頁

跳至