自由講場

跳至

首頁
34567...14

尾頁

大宅

sasa@uk 發表於 20-12-1 17:03
如果你未睇過 mirror go, 可以睇下
Eden 真係好好笑,成日話佢應該入 Error
...

我近排睇Edan ig覺得佢真係好有喜感(emoji)(emoji)

之前無睇過造星但聽過mirror呢隊組合,第一眼感覺好濃妝mk 反感,但近排睇返佢地既造星片覺得呢班後生仔好努力 ,希望佢地加油啦(emoji)

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

BIBI_BABA 發表於 20-12-1 16:48
Tiger 個樣睇真d 原來好細個
Edan真係好攪笑

咁Tiger佢本身真係最細嘅 佢都做得好好 個種on 下on 下, 做得好好 今集有魚仔除衫

子爵府

BIBI_BABA 發表於 20-12-1 18:00
我近排睇Edan ig覺得佢真係好有喜感(emoji)(emoji)

之前無睇過造星但聽過mirror呢隊組合,第一眼感覺好濃 ...

如果這套有姜B,大家應該更蜂狂,可惜他只出一集。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有追,越嚟越鍾意 Ian

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

之前無睇過造星但聽過mirror呢隊組合,第一眼感覺好濃 ...

同意, mirror 這班後生仔好勤力 & 才華這幾年見證他們各個都有不同的優点及本领, edan & Ian 都不錯, 就算Jeremy 外型麻麻, 但一樣充滿熱誠&理想, 絕對不是一班污合之眾的MK仔。

BearBearStitch    發表於 20-12-6 16:58

大宅

Pulmma 發表於 20-12-1 18:10
咁Tiger佢本身真係最細嘅 佢都做得好好 個種on 下on 下, 做得好好 今集有魚仔 ...

平時佢mirror一齊時好濃妝成熟,但男排佢好少年呀
期待今晚魚仔除衫,為左呢套我放棄左踩過界II啦

大宅

noel2010 發表於 20-12-1 18:16

開頭我淨係識姜b,覺得幾靚仔
但而家最鐘意係魚仔,好sunny boy好正面呀

大宅

esmehouse 發表於 20-12-1 18:18
有追,越嚟越鍾意 Ian

我都係,佢好有吸引力

大宅

mantak 發表於 20-12-1 18:20
同意, mirror 這班後生仔好勤力 & 才華這幾年見證他們各個都有不同的優点及本领, edan & Ian 都不錯, 就算 ...

同你想法一樣,了解完佢地後絕對支持

利申:不是打手普通c9一名

珍珠宮

開心吸收勳章

offlad 發表於 20-11-28 20:00
題外話,一直無留意全民造星,但最近在收音机聽Jer 唱的廻光物語,好吸收,一聽難忘,這才認識mirror, 花姐 ...

我都係最近才睇番全民造星第一輯,原來好好睇。

珍珠宮

開心吸收勳章

sasa@uk 發表於 20-12-1 17:03
如果你未睇過 mirror go, 可以睇下
Eden 真係好好笑,成日話佢應該入 Error
...

我最近才睇mirror go, 有edan係度真係笑到我肚痛,見到他驚青又成日輸真係好好笑。

子爵府

牛年勳章

呢班後生仔好努力,值得支持

wcpcelia    發表於 20-12-2 11:51

男爵府

同樣我都沒有看全民造星,只在收音机認識mirror, 可能係因為do 姐都不時有訪問。初時都在想可能是mk 或作韓星打扮的年青人而已

男爵府

cloudwingwing 發表於 20-12-1 18:41
我都係最近才睇番全民造星第一輯,原來好好睇。

我没有時間看,但一定要找机會

男爵府

回覆樓主:

話時話,我記得do 姐節目曾播過一首mirror 合唱的歌,很好聽及特別,最後一段是讀白,有點像咒語的,姊妹們知道歌名嗎?

珍珠宮

cloudwingwing 發表於 20-12-1 18:44
我最近才睇mirror go, 有edan係度真係笑到我肚痛,見到他驚青又成日輸真係好好笑。
...

edan 完全係豬隊友 佢玩乜都話驚,而且係真驚唔係扮
但其實edan 真人好有才華,樂器玩得好好

# 利申不是edan 粉
# 我至愛仍是姜濤

珍珠宮

offlad 發表於 20-12-1 18:59
話時話,我記得do 姐節目曾播過一首mirror 合唱的歌,很好聽及特別,最後一段是讀白,有點像咒語的,姊妹們 ...

快歌定慢歌?
其實mirror 團歌都係得幾首

大宅

mantak 發表於 20-12-1 13:50
好嘢! 又多一位jer 粉

Me too

珍珠宮

noel2010 發表於 20-12-1 18:16

知唔知邊集會有姜濤?
大家都估可能最尾一集佢做觀眾

珍珠宮

開心吸收勳章

sasa@uk 發表於 20-12-1 19:15
edan 完全係豬隊友 佢玩乜都話驚,而且係真驚唔係扮
但其實edan 真人好有才華,樂器玩得好好

Me2, 最近瘋狂愛上姜濤

首頁
34567...14

尾頁

跳至