時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

咁秘密 退咗都唔知 佢唔係鍾意bi-li-bla-la嘅咩

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-11-29 02:00

琥珀宮

setrea 發表於 20-11-28 20:56

你自己唔睇新聞,就話係秘密?!

當日差唔多份份報紙都有報導入

https://hd.stheadline.com/news/daily/hk/885996/日報-港聞-陳淑莊退黨不留任-哽咽向支持者致歉

大宅

係你自己無留意新聞咋
人哋有公佈㗎,度度新聞都有講啦!

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

有國安,即甩拖

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

退出政壇添! 可能健康又有問題
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 20-11-28 21:46
有國安,即發作。。

珊瑚宮

原來佢係秘密退架? 咁上次邊個扮佢出嚟講嘢……

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

你嘅人生好似有一段時間消失咗

珍珠宮

cattz288 發表於 20-11-28 21:46
佢有腦瘤都仲可以飲酒happy到半夜,議會上大大聲鬧人咁好中氣,健康有乜問題?呢d人精甩邊,國安法一出就吾玩,而且黑暴佢應該賺夠,退休吾洗搏

珍珠宮

回覆樓主:

人地話陪媽媽... 喎

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2765823/%E3%80%90%E5%BB%B6%E4%BB%BB%E7%AB%8B%E6%B3%95%E6%9C%83%E3%80%91%E9%9B%A2%E9%96%8B%E8%AD%B0%E6%9C%83%E5%85%BC%E9%80%80%E9%BB%A8%E9%99%AA%E6%AF%8D%E8%A6%AA%20%E9%99%B3%E6%B7%91%E8%8E%8A%EF%BC%9A%E7%8F%8D%E6%83%9C%E6%99%82%E9%96%93%E4%B8%8D%E6%83%B3%E5%BE%8C%E6%82%94

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

loved 發表於 20-11-28 21:52
佢有腦瘤都仲可以飲酒happy到半夜,議會上大大聲鬧人咁好中氣,健康有乜問題?呢d人精甩邊,國安法一出就吾 ...

7情上面, 戲子黎啫, 其實佢好賢淑架
放下自在

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

唔該快啲消失!
唔想見到呢隻癲雞

侯爵府

她未做垃圾會議員前,舞台劇好好睇的!人又精精神神。

越做越痴線,面目猙獰,一出來成個瘋婦咁。可能有精神病。

休息下,重新找回自我啦!

另一個是陳志雲。為了政治,成個變晒,把口臭到呢!又黑心,時時想中國死。

政治令人狂。

琥珀宮

hker 發表於 20-11-28 22:02

越做越痴線,面目猙獰,一出來成個瘋婦咁。可能有精 ...

陳志雲先變得恐怖,佢個youtube, 我睇左成分鐘先肯定係佢,都唔知佢咩事,成個樣變晒咁

琥珀宮

陳淑莊明顯唔適合食政治呢行飯,正職做律師,業餘興趣做下話劇未幾好
佢又唔夠許智峯陳智全嗰班咁癲,又冇鄭松泰咁夠薑帶隊入立法會衝,又無三白眼咁夠膽帶人入元朗撩交打
可能佢入建制派更適合

象牙宮

做舞台劇既人面部表情係咁誇張架
放下自在

象牙宮

mandy952 發表於 20-11-28 22:10
陳淑莊明顯唔適合食政治呢行飯,正職做律師,業餘興趣做下話劇未幾好
佢又唔夠許智峯陳智全嗰班咁癲,又冇 ...

許生對住癲人好鵪鶉架
放下自在

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

之前新聞有講

侯爵府

mandy952 發表於 20-11-28 22:06
陳志雲先變得恐怖,佢個youtube, 我睇左成分鐘先肯定係佢,都唔知佢咩事,成個樣變晒咁
...

陳淑莊也是變到十分恐佈(如果,以前一直有看她舞台劇的人,會知。)

陳志雲也是忽左(嬲被人告掛?)。。。以前滿口仁義道德(小故事),現出口句句刻薄/毒/無理。加埋隻虔誠佛教徒王喜,兩個毒到呢!。。。跟常霖法師講佛理(陳志雲),也是句句講中國點點點。吾講下美國的?他兩個,在挑起貪嗔痴慢疑,還是在教化世人架?(我很愛常霖法師的,陳志雲無啦啦在發癲,常霖法師不知點接他。搞衰晒個節目,要發癲,躝返商台啦!)

=====
總之,政治令人狂。

有些人好醒,做場戲!但有些人,入戲太深無法抽離。我估陳淑莊是精神有問題的。

水晶宮

大難臨頭、下一句?
自由太多會令世人失去平衡

首頁

尾頁

跳至