懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問荃灣港安醫院有邊個掛牌醫生接生推介呢(emoji)

大宅

上月中生完,我搵咗胡廣森醫生開刀,傷口好快就無痛,去覆診同埋住院嘅時候發現好多產婦都係搵胡醫生

子爵府

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章

1201Lemon 發表於 20-12-2 11:12
上月中生完,我搵咗胡廣森醫生開刀,傷口好快就無痛,去覆診同埋住院嘅時候發現好多產婦都係搵胡醫生
...
胡廣森醫生真係好好
極力推薦

複式洋房

1201Lemon 發表於 20-12-2 11:12
...

咁請問胡廣森醫生有冇做順產呢?
同埋請問係咪都係港安生呢?醫院連醫生費共幾銀呢?
因為我係新手、乜都唔識(emoji)(emoji)

大宅

sumami 發表於 20-12-2 12:29
咁請問胡廣森醫生有冇做順產呢?
同埋請問係咪都係港安生呢?醫院連醫生費共幾銀呢?
因為我係新手、乜都 ...

胡醫生淨係接開刀,我係荃灣港安生啊,醫生費連住院埋單七萬左右,胡醫生有係荃灣港安掛牌,仲有唔記得邊度喇,同埋胡醫生診所都係係荃灣
如果順產嘅話何家慧同陳淑雯都有接,何醫生比較cool啲,第一次照超聲波就係睇何醫生,一問一答好快就完可能果時仲係好早無乜嘢睇到,到廿幾週流啡臨時去港安都係睇何醫生,果次就見耐少少仲照到bb 個樣比我睇,但可能知我唔係搵開佢加上唔係搵佢接生,所以都係好快一問一答就完,而陳醫生有接順產同開刀,產檢都正正常常

大宅

NemoDory 發表於 20-12-2 11:58
胡廣森醫生真係好好
極力推薦

胡醫生超好,醫院啲姑娘都極讚胡醫生,因為私家生已經洗好多所以胡醫生會盡量幫我哋慳,同埋每日早晚都會巡房仲會關心bb 情況,如果有下一胎胡醫生未退休嘅話都會搵返胡醫生

子爵府

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章

1201Lemon 發表於 20-12-2 14:17
胡醫生超好,醫院啲姑娘都極讚胡醫生,因為私家生已經洗好多所以胡醫生會盡量幫我哋慳,同埋每日早晚都會 ...
我重未有第二胎
第一胎時我好多麻煩事
胡醫生都不厭其煩幫我睇
亦安慰我
叫我唔好擔心
次次去睇佢我都好放心
原本搵佢開刀
可惜部份檢查有問題
阿女又曳早產
最後去左政府生呀

別墅

回覆 1201Lemon 的帖子

胡醫生而家只係港安掛牌,其他醫院冇啦!!

大宅

sumami 發表於 20-12-2 09:24
請問荃灣港安醫院有邊個掛牌醫生接生推介呢(emoji)

有喺朋友圈聽過胡醫生開刀後血壓高,但佢話無事,照叫朋友出院,回家途中唞唔到氣即call白車,一入急症室直送去R房搶救,醫生話如果嚟遲少少佢就 bye bye,原來係肺栓塞

另外,港安的話唔好搵靳XX,你可以上網 search 下佢D臭史,個人睇過一次,真係喺對眼見到 $_$

首頁

尾頁

跳至