自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1202_00822_001.html

伯爵府

天涯何處無芳草,做咩要為個咁既女人連命都唔要

侯爵府

牛年勳章

rip

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

高大靚仔,好可惜。

珍珠宮

rip

男爵府

太傻了!

RIP

侯爵府

SimYee_FB 發表於 20-12-2 12:38
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201202/bkn-20201202071156295-1202_00822_001.html

RIP

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

raicherry 發表於 20-12-2 12:42
天涯何處無芳草,做咩要為個咁既女人連命都唔要

新聞冇話原因噃...

水晶宮

回覆樓主:

可惜

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

太可惜了,安息!

子爵府

回覆樓主:

咁年輕,有咩事咁解決唔到,rip

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

RIP

水晶宮

RIP

子爵府

27歲死者姓張,他墮樓前半小時在其IG留言尋死,用英文寫「Thank you for everyone who have been supporting throughout my journey.Goodbye.Please forgive me for doing this.Been suffering for 2 months both mentally and physically.Just couldn’t take it any longer.Sorry(感謝所有在我人生旅途上一直給予支持的人。再見。請原諒我。精神和身體上受了2個月的苦難,再忍受不了。)」

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

RIP
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

而家啲人大大隻隻咁,但心靈咁脆弱

瑪瑙宮

子爵府

回覆樓主:

高大靚仔,何必

子爵府

回覆樓主:

替佢父母傷心

newuser    發表於 20-12-2 19:50

首頁
12345...8