潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

前排見咁多sis 係歐洲H網買到袋,自己又試吓搶,捕咗2個月終於比我搶到個mini roulis,點知收到個袋之後發現花咗條㾗都幾深,之後send email 問返歐洲hermes 可以點,佢哋話可以退返比佢哋但要30日內,但集運已經用咗接近3個星期,集運公司話就算幫我退都趕唔切叫我試DHL,打去DHL話最大問題係個袋返歐洲因為冇歐洲出口文件,所以唔入得,就算入得都要打稅,所以退返去歐洲根本唔使諗
之後我打去香港H CS,佢哋叫我帶埋張單去shop,點知去到shop SA 話有花痕唔做exchange
因為真係唔想用個花咗嘅袋唯有睇吓reseller 收唔收,原來大部份reseller都唔收online 買嘅袋,最後只有brand off 話收,但得一半價錢

細鬼    發表於 21-3-24 19:40

伯爵府

IMCCCHAN 發表於 20-12-2 19:30
前排見咁多sis 係歐洲H網買到袋,自己又試吓搶,捕咗2個月終於比我搶到個mini roulis,點知收到個袋之後發 ...

自己用算啦

wcpcelia    發表於 20-12-4 10:25
BBG1    發表於 20-12-2 19:40

子爵府

前排見咁多sis 係歐洲H網買到袋,自己又試吓搶,捕咗2個月終於比我搶到個mini roulis,點知收到個袋之後發 ...

影嚟睇吓
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

複式洋房

有冇相可以睇吓?最近買咗兩個h都冇事,好順利

子爵府

如想放,可以考慮二手買賣group,唔好俾二手店賺

公爵府

親子王國15週年勳章

返shop spa 救唔救到?

別墅

回覆 IMCCCHAN 的帖子

點解唔索性去H Spa? 返正放都係拎得返一半$

伯爵府

我試過好幾個reseller 都收online 袋,你再搵多幾間

條痕有幾嚴重?如果嚴重reseller 都會壓你價,其實不如俾稅DHL 返歐洲hermes,我諗稅最多咪20%,好過蝕一半

大宅

好明顯?唔係自己用算啦,用幾年再賣都可能同而家未用過賣差唔多價

大宅

如果要蝕一半,倒不如留返嚟粗用,之後再拎返H 做 spa。

btw, 試吓問歐洲H如果宜家send唔到個袋返去,可唔可以叫佢offer free maintenance in HK shop?

大宅

應該係evercolor 皮,如果係啲隻皮刮甩都可以spa,可以修復完好冇缺。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

brand off 話收,但得一半價錢,自己用或上網賣

男爵府

外國網買袋再轉運回來總有風險,因為太多經手人了,所以我唔敢,最多買small items。

侯爵府

2024年龍年勳章

自己用算啦..

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

有冇相??? 咩色? 你買回來自用算啦, 還是過唔到自己關reseller???!!
◕順其自然啦~♥ ◕

子爵府

試吓去 Denny’s shop (FB search) 問吓幫唔幫到手!未用過又要蝕一半唔抵

伯爵府

Reseller都收online 貨喎⋯
邊間唔收呀?

男爵府

回覆樓主:

或者搵皮具維修,都可以補救

男爵府

熱血勳章

有沒相睇吓條痕呀?戥你心痛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至