自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

分手冇錯,但都留條路比對方行啦

明知個男仔咁顛,仲公開談論,個女仔唔顧人都顧吓自身安全啦

細姑姐    發表於 20-12-3 13:55

子爵府

是悲劇,但感情事從來都只有當事人知,又何必再要另一方承受所有罪名?

子爵府

回覆樓主:

RIP

伯爵府

回覆樓主:

人生總有好多挫折,睇唔開,咩都會好難過,事後批評都冇意思

水晶宮

廖同佢唔夾就唔應該同佢同居,仲同佢屋企人一齊住, 最錯!

https://hk.appledaily.com/entert ... BFBYPDQTWU5S3CAOIE/

大宅

chocolatebean 發表於 20-12-3 13:36

https://hk.appledaily.com/entertainment/202012 ...

感覺你一味同佢辯護

水晶宮

回覆 蠢係原罪 的帖子

你意思我幫男定女?

大宅

chocolatebean 發表於 20-12-3 13:46
回覆 蠢係原罪 的帖子

你意思我幫男定女?

女既一方
佢之前提及既搔擾行為
我覺得大部份同自殺者無關

男爵府

雪影 發表於 20-12-3 12:36
唔係緊張,講真關我咩事?人哋感情事我哋都只係旁邊鶴。不過我覺得你好搞笑,自己睇錯仲話人閃縮,當時個 ...

唔關你事你就唔會喺度comment仲要留意埋人地comment乜再喺度話我睇錯啦話佢閃縮有乜唔岩?我既意思係話人哋問佢唔關第三者事而佢既眼神閃縮喎,係呀你講得岩呀,依個係我個人感覺呀,你上得黎forum就係可以留言個人觀感架啦,唔係上黎做乜?
你先係真正搞笑兼得意。。。講到唔關自己事咁清高就唔好喺度comment啦,又要八卦討論娛樂新聞又要話唔關自己事自相予盾

子爵府

chocolatebean 發表於 20-12-3 13:36

https://hk.appledaily.com/entertainment/202012 ...

0.0

象牙宮

張於近月因為失業及失戀雙重打擊下情緒受困,需要向心理醫生求醫。

廖慧儀前男友墮樓亡張父難忍喪子之痛:我冇咗個仔,唔想再講 ...

廖慧儀前男友墮樓亡張父難忍喪子之痛:我冇咗個仔,唔想再講 ...www.hk01.com › 突發 › 廖慧儀前男友墮樓亡-張父難...
— 落選港姐廖慧儀的27歲前男友張家俊(Sam),今晨(2日)於油麻地墮樓亡。記者下午到張家了解時,剛喪子的張爸爸坦言心情未平復,希望 ...
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

回覆 蠢係原罪 的帖子

正如陪審團咁, 睇下你信哪一方, 我傾向信女方, 佢參選時已有留意佢地既新聞, 亦有睇過女方上電視, 訪問, 亦一路睇開後生仔, 知道 DANNY 係咩人, 所以我有咁既分析

侯爵府

好媽媽勳章

lovelyjimjim 發表於 20-12-3 13:51
唔關你事你就唔會喺度comment仲要留意埋人地comment乜再喺度話我睇錯啦話佢閃縮有乜唔岩?我既 ...

嘩,你唔使咁火呀,唔關我事都可以睇吓啫,見到你誤會咗咪話聲你知囉,我無懶清高,大家入得嚟討論都係八卦㗎啦,事實係點只有當事人先知,不過而家死無對證,一面倒話曬個女仔,我就覺得咁對佢都唔公平,不過算啦,我唔想同你拗,大家又唔識,無謂勞氣,我都唔會再回你,廢事變駡戰

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

露比2006 發表於 20-12-3 13:53
從相及文字中 ,唔係唔夾,仲好夾好sweet呀!
不過 選港姐後,世界變咗!

我都覺得係咁,如果唔夾之前就唔會咁甜蜜,啲相仲要大多女方主動親熱為主添。好簡單咋嘛,如果大家個老公日日都同你親親密密,突然有一日出完差一個月,返嚟同你講唔夾,之後就判咗你死刑,大家又係唔係睇得咁開啊?

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Jane1983 發表於 20-12-3 09:15
廖之前網上登晒d WhatsApp、電郵,大鬧男友成日搵佢、跟佢。佢自己有少少知名度,揚到件事咁大,做法真係好 ...

贊同你所講

水晶宮

回覆 露比2006 的帖子

所以我之前咪話廖最錯係唔應該比假希望阿SAM囉!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jane1983 發表於 20-12-3 12:05
回覆 chocolatebean 的帖子

飛個男仔無問題,廖錯在網上公審。個男仔情緒咁唔穩定,d行為有d唔正常,更唔 ...

同意,本來只係兩個人嘅嘢,攪到全世界都知道,唔理當事人係男方定女方,即有機會推對方去做儍事,由其係情緒唔穩定嘅人

大宅

麟媽媽 發表於 20-12-3 14:07
我都覺得係咁,如果唔夾之前就唔會咁甜蜜,啲相仲要大多女方主動親熱為主添。好簡單咋嘛,如果大家個老公 ...

X 2

大家講到睇得開=放個屁一樣

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

蠢係原罪 發表於 20-12-3 14:25
X 2

大家講到睇得開=放個屁一樣

大多數人講就容易,例如老公有女人咪離婚囉,但係發生係自己身上就唔係咁容易話離就離喇,見得太多。

男爵府

chocolatebean 發表於 20-12-3 11:34
回覆 綠荳媽媽 的帖子

聽到都登你當時慘, 要用成年時間處理, 仲成日覺得個男友監視自己, 好彩你走得NUT咋! ...

好恐怖,完全唔俾我見朋友,一發脾氣就會打人推人,試過喺街推我撞到隔離大肚婆跟住俾人拉上警車。
但係我聽佢d朋友講,佢前女友會大把大把車佢,所以呢d人先夾到。

首頁

尾頁

跳至