自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

2021勳章

回覆樓主:

家人一定好傷心,rip

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

如果事件中性别掉轉,女人為男人死,男人娛樂事業一定玩完!

宜家女主角仲有希望係娱樂圈繼續做,狂野戰鬥格嘅角色啱佢做喇!

男人又失業又失戀,相重打擊,睇唔開做咗傻事! 可惜!

水晶宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁講真,佢同朱智賢的情況我覺得朱智賢更衰更唔值得tvb留,畢竟廖小姐同男的又冇結婚,佢雖然心頭高但大把女仔入娛樂圈都同男朋友分手,基本上年年都有,唔會個個男朋友都去尋死,畢竟都咁大個人其實都有心理準備留唔住,你可以話女的狠心但人各有志。朱智賢明知個男人有大肚老婆,自己有男朋友同仲同人地出雙入對,我覺得仲衰過廖小姐

子爵府

2021勳章

男方自己人生選擇,
不能怪別人。
鄧廖小姐慘,
生前已經撇唔甩,
死都要為佢背負呢個遺憾同指罵。

珍珠宮

2021勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我覺得個女仔好差,自私又絕情!分手無錯係要灑脫,但她叫分手後若無其事,同大班friend行山好開心打卡(報紙有相),男方不明不白想箍煲就被唱衰,從此形象插水。低調少少係咪好些?

大宅

2021勳章

唔可以話個女既錯/ ,個人覺得佢好絕情,男既一時諗唔開,好可惜,rip。

大宅

2021勳章

回覆樓主:

分手要狠,點樣可以唔絕情,分手後得閒打場友誼波?
拍拖點知預著個睇唔開,人人初戀都要結婚就最好

男爵府

2021勳章 畀面勳章

個女仔嗌分手冇錯,係男既太脆弱,加上又失業,雙重打擊一時睇唔開,最可憐係父母

水晶宮

2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔係想佢認錯,唔係想睇佢後悔,但佢覺得唔係佢責任(小小唔安樂都應該有d掛)
個女仔…等住冇運行啦!

子爵府

2021勳章

個女仔IG話個前度恐嚇性騷擾嗰段嘢,我覺得好衰。有必要公開講得咁狠咩? 完全不留情面。個女仔係自私就一定㗎喇

男爵府

2021勳章

個女仔以前IG講過男既日日玩跳樓

伯爵府

2021勳章

選港姐後就變質,個女好極有限。

男爵府

selinako^^ 發表於 20-12-3 08:32
唔係想佢認錯,唔係想睇佢後悔,但佢覺得唔係佢責任(小小唔安樂都應該有d掛)
個女仔…等住冇運行啦! :te ...

篇報導係出事前嘅訪問,當時男仔未死喎,出事後佢未蒲過頭無接受過訪問,大家都唔知佢有冇內疚㗎,始終相愛一場,點都會傷心啩
開心每一天

男爵府

2021勳章

兩個月以黎自殺過幾次,情緒病影響,唔知佢家人有無叫佢睇醫生
情緒病可大可小

子爵府

2021勳章

世事無常 發表於 20-12-3 01:45
其實由佢參選到而家,我對呢個女仔印象都好差,覺得佢唔係咩好女仔,如果個男仔真係因為佢跳樓,我覺得好可 ...

我都系
狂野港姐
入娛樂圈系為咩???
參賽後即撇前男友,點解???

水晶宮

2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雪影 發表於 20-12-3 08:44
篇報導係出事前嘅訪問,當時男仔未死喎,出事後佢未蒲過頭無接受過訪問,大家都唔知佢有冇內疚㗎,始終相 ...

我以為決絕到去到冷血一個點添

複式洋房

2021勳章

唔知廖小姐有冇覺得內疚

侯爵府

2021勳章

C.Humphrey 發表於 20-12-3 00:54
錯重點:個女仔件泳衣

同你一樣! 同埋個樣好似唔同咗

個男仔太傻,登佢父母慘

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

所以分手真係學問黎㗎。我十幾歲時同個男仔拍拖,好黐身。拍咗三個月已經想分手,但係又係啲精神會好緊張,一哭二鬧三上吊嗰啲。所以結果我鋪排咗成年先至同佢分到手,仲要等佢同返以前個女朋友一齊先至夠膽同佢分手。

男爵府

粉紅天空 發表於 20-12-3 08:46
兩個月以黎自殺過幾次,情緒病影響,唔知佢家人有無叫佢睇醫生
情緒病可大可小
...

我識朋友嘅屋企人就係咁,成家人都好錫佢,同男朋友又好好感情,因為抑鬱症已經一路睇住醫生,點知佢自己偷偷停藥,不斷自殺,屋企人已經疲於奔命去照顧佢,點知一時走漏眼,終於俾佢成功咗我想講,有情緒病真係會不斷尋死,而家唔好淨係話個女仔啦,始終相愛一埸,佢都唔會好過
開心每一天

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊