自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

男爵府

2021勳章 好媽媽勳章

ChloeMa 發表於 20-12-3 09:45
見到好多 jm 鬧女方,分手係錯。佢哋一定無遇過呢種死纏爛打、 以生死為要脅的人。呢種人超級危險,唔自殺 ...

係囉,又講到人哋冷血咁,根本人哋都無出嚟講過仼何嘢,分手分得狠,唔代表想對方死嘅,其實佢而家都唔會好過啦,何必踩多一腳

男爵府

2021勳章

我遇過呢類男仔,呢度好多人唔明,根本飛極都飛唔到,一哭二鬧三上吊,其實女既都好無奈

水晶宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

bblyly 發表於 20-12-3 10:25
我遇過呢類男仔,呢度好多人唔明,根本飛極都飛唔到,一哭二鬧三上吊,其實女既都好無奈 ...

係!
男女皆有呢種人
BK好多人好蠻不講理,女方不是純情小白兔就一定係感情問題上嘅衰人,有時我都真係想知呢一班人現實生活中人際關係係咪真係純如蒸餾水

公爵府

2021勳章

[email protected] 發表於 20-12-3 01:05
嘩,件泳衣,叫其他男人望邊好

望胸 著到咁都係想人望

男爵府

2021勳章

Anpanmama 發表於 20-12-3 10:32
係!
男女皆有呢種人
BK好多人好蠻不講理,女方不是純情小白兔就一定係感情問題上嘅衰人,有時我都真係想 ...

係呀,應該有好多初戀=結婚嗰啲。

2個成年人唔夾都無法,決絕又被人鬧,唔決絕又飛唔甩。男既自己睇唔開我都覺得好可惜,但唔代表女既就係錯。大家相愛過,佢都應該唔會好受。
女既我無睇過佢任何野,或者佢真係有想同其他人發展 但男女未婚架喎。
感情無左就無左,學之前jm話齋,做人要學面對得失,世事點可能往往盡如人意。
男既rip, 希望佢一路好走

男爵府

2021勳章

世事無常 發表於 20-12-3 01:45
其實由佢參選到而家,我對呢個女仔印象都好差,覺得佢唔係咩好女仔,如果個男仔真係因為佢跳樓,我覺得好可 ...

人哋好唔好女仔其實都冇關係
從來感情都係你情我願

伯爵府

2021勳章 親子王國15週年勳章

/

男爵府

rayrayus 發表於 20-12-3 02:37
咁講真,佢同朱智賢的情況我覺得朱智賢更衰更唔值得tvb留,畢竟廖小姐同男的又冇結婚,佢雖然心頭高但大把 ...

我琴晚同我老公講, 咁點解廖無事, 當年要out 馬賽, 佢都係拍拖je, 都係移情別戀 感情問題
te quiero mucho mi amo

男爵府

殘廁都係

琥珀宮

2021勳章

看似情緒不太穩定

珍珠宮

2021勳章

回覆 bblyly 的帖子

我明呀! 我冇遇過, 但睇劇都見唔少啦! 我同情廖多D, 佢男友多疑又自卑, 迫到個女友唔分手都唔得啦! 普通社交約男仔出嚟食飯都要管, 又話人地係第3者, 我係個女仔都會窒息, 唔覺係愛的表現, 自己性格迫死自己

珍珠宮

2021勳章

回覆 Anpanmama 的帖子

AGREE AH
點解死個個人一定係受害者? 我覺得SAM好有問題, 自己有情緒病就要去睇醫生, 亦唔應該將責任推晒去別人身上, 自己人生自己負責, 人地點對你都唔影響你人生的任何選擇, 何況係生命?

男爵府

selinako^^ 發表於 20-12-3 09:22
好似仲有一班兵護駕鬧爆個男仔
廖真係好差, 過橋抽板
一年多D感情照計係熱戀期, 可惜個女仔醉翁之意不在酒
琴日睇d 男youtuber 講佢, 都幾有道理, 佢ig sell 兩樣野, 1 佢身體本錢, 2 打卡酒店background or 名牌
佢男友其實就係佢一個佈景板.

唉, 條女係咩質地相處年半都唔清楚? 我都明白等msg 果種痛, 但回頭睇真係俾fd 笑死. 果件野你咁傷心........

我只好奇一樣野, 點解個男仔做完空少 做紀律部隊幫辦都quit, 咁佢打算條女養佢? 我唔覺得d 酒店and 其他使費係女仔俾.

尼件事我就學會教我仔, 睇女仔真係要睇穿個胸睇埋佢個心

selinako^^    發表於 20-12-3 12:45

男爵府

我反而同情個女仔,佢地都分左手,佢自殺唔關人事囉,咁唔通佢一叩死又復合咩

男爵府

chocolatebean 發表於 20-12-3 11:02
回覆 bblyly 的帖子

我明呀! 我冇遇過, 但睇劇都見唔少啦! 我同情廖多D, 佢男友多疑又自卑, 迫到個女友唔 ...
其實我覺得尼度好多女member 都唔會俾自己男朋友同其他女仔單獨食飯, 之後仲去沙灘.
把口話ok 都肯定發癲

不過見到啊sam ig d 相, 2019年前的佢係優秀少年, 可惜了. 或者一個人太順遂都未必係好事, 睇到愛情天咁大, 因為佢無其他野煩.

珍珠宮

2021勳章

回覆 bobocheung65 的帖子

你諗架? 講得幾好! 尼件事我就學會教我仔, 睇女仔真係要睇穿個胸睇埋佢個心

我係呢件事都教個女唔好識D 控制狂男友, 要戴眼識人

男爵府

2021勳章

bobocheung65 發表於 20-12-3 11:08
其實我覺得尼度好多女member 都唔會俾自己男朋友同其他女仔單獨食飯, 之後仲去沙灘.
把口話ok 都肯定發癲
...

如果如女既所講,男既分左手仲係會hack佢acc, 跟蹤佢,咁男既亦都唔見做得岩喎

男爵府

2021勳章

chocolatebean 發表於 20-12-2 23:59
回覆 mickeyeva 的帖子

我信佢, 亦覺得佢做得對, 分手就要決絕, 係個男仔自己轉牛角尖, 加埋失業, 失去做 ...

個男仔太投入
睇佢遺書寫新娘唔係你
結婚生仔對象唔係你
咁年輕就咁執著
以後更多難關點捱過
難為佢父母養到佢咁大

別墅

mkmama21 發表於 20-12-3 10:09
我淨係知道死者為大,而家人地都死咗啦 , 有啲人 仲係到講個男仔的不是, 批評佢係操控狂 /精神有問題 , ...

贊同,講得好。根本廖可以處理得好d, 咁高調,沒有理人感受。痴情者遇著感情玩玩下既,咪當5好彩,無謂執著,應當自強,活得比廖更好。很可惜

男爵府

2021勳章

bobocheung65 發表於 20-12-3 11:06
琴日睇d 男youtuber 講佢, 都幾有道理, 佢ig sell 兩樣野, 1 佢身體本錢, 2 打卡酒店background or 名牌
佢 ...

條女成日著成咁
做男友嘅心裡應該都知女友如野馬管唔住
同埋做懲教仲做到幫辦
因乜事要辭職
所以個男本身係唔識諗
以佢嘅條件真係大把女都有
何必呢

首頁
23456...10

尾頁

跳至