自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

珍珠宮

2021勳章

回覆 selinako^^ 的帖子

你真係好彩, 個男仔最後知難而退, 有D 傻起上嚟會傷害你同個新男友

selinako^^    發表於 20-12-3 12:45

珍珠宮

2021勳章

回覆 candycakee 的帖子

所以我咪話個女仔比左假希望個男仔, 又同人影婚照, 個男以為可以同佢一生一世, 而家話同佢唔夾分手, 廖真係處理得好唔成熟, 唔係自己想影婚照就搵個兵去囉!

珍珠宮

2021勳章

回覆 candycakee 的帖子

AGREE
我幾中意睇 DANNY, 唔相信佢係第3者, 可能係廖主動約佢, 但就比個神經質多疑男友屈, 真係慘!

珍珠宮

2021勳章

回覆 chocolatebean 的帖子

飛個男仔無問題,廖錯在網上公審。個男仔情緒咁唔穩定,d行為有d唔正常,更唔應該揚晒係傳媒度刺激佢。
咁樣爆料,除咗增加知名度,有d話題,或者洩憤之外,對件事一d好處都無。

子爵府

2021勳章

竇漪房 發表於 20-12-3 00:11
發覺唔夾決絕分手其實最好,難道拖拖拉拉藕斷絲連至好?個女仔處理方法其實冇錯喎!

個男仔心跳出汗呢d會 ...

而家男既死左啲人就覺得佢係受害者。唔通要個男既去斬個女既先至唔會受到批評?唔知佢兩個中間發生咩事,就係咁批評話個女唔岩,女既都會好大壓力

別墅

bblyly 發表於 20-12-3 10:25
我遇過呢類男仔,呢度好多人唔明,根本飛極都飛唔到,一哭二鬧三上吊,其實女既都好無奈 ...

係呀我都遇過,其實真係好大好大壓力,覺得好煩擾

珍珠宮

2021勳章

回覆 andyan324 的帖子

所以我唔贊成網戀, 同一個唔認識既人拍拖, 唔了解佢既背景, 性格咩都唔知

大宅

mickeyeva 發表於 20-12-2 23:45
個男為了呢段感情而睇唔開, 咁後生唔值得, 真係好可惜, RIP!

先唔理邊個岩定錯,個女既訪問中係一d對死者既傷感同婉惜都冇,仲可以有笑容,就算感情告一段落都好,相處過一段時間,点都有d感情掛,佢連希望佢安息依d基本野都唔曉講,同埋一直就係話唔夾,眼神仲要閃閃叔叔咁,超唔討好好似身有屎咁

男爵府

2021勳章 好媽媽勳章

chocolatebean 發表於 20-12-3 11:42
回覆 雪影 的帖子

個男仔好慘

咁當然啦,唔止佢慘,佢父母家人都慘,甚至廖慧儀都慘,而家佢都千夫所指,佢講乜都死,唔表態都係死
開心每一天

珍珠宮

2021勳章

回覆 auhiyo 的帖子

分手無問題,無論佢係唔夾,定係鍾意咗第二個。但廖的手法係唔得,係網上鬧爆個男仔,講得咁詳細,show晒whatsapp,上晒報紙。
好多年前,我識一個男仔,佢表面條件好好,但個人好神經質,拍咗3個月就分手。佢初期成日係我屋企樓下等我,打比我家人哭訴,好creepy。避開吓,唔好刺激佢,慢慢丟淡。如果當時鬧爆佢,公開數臭佢,只會趕狗入窮巷,佢仲癲d。

大宅

我反而覺得女仔無錯,未結婚唔適合咪分手,無問題,係個男仔睇唔開,好執着。

男爵府

lovelyjimjim 發表於 20-12-3 12:15
先唔理邊個岩定錯,個女既訪問中係一d對死者既傷感同婉惜都冇,仲可以有笑容,就算感情告一段落都好,相處 ...

你有無睇清楚?段訪問係個男仔未死前做㗎,個男仔死咗之後,廖慧儀無出過嚟接受訪問喎,仲要講到人哋閃閃縮縮咁
開心每一天

珍珠宮

2021勳章

回覆 雪影 的帖子

我唔係話阿SAM慘, 佢一D都唔底可憐!
我係回另一個JM 個PO, 個男仔又係遇到類似SAM的一個女朋友玩自殺, 分手2年都分唔到

大宅

雪影 發表於 20-12-3 12:19
你有無睇清楚?段訪問係個男仔未死前做㗎,個男仔死咗之後,廖慧儀無出過嚟接受訪問喎,仲要講到人哋閃閃 ...

wa...你係姓廖既打手?睇錯姐咁緊張,咁佢閃縮真係事實喎

男爵府

chocolatebean 發表於 20-12-3 12:22
回覆 雪影 的帖子

我唔係話阿SAM慘, 佢一D都唔底可憐!

嗰個咪我囉
開心每一天

男爵府

2021勳章

雪影 發表於 20-12-3 12:19
你有無睇清楚?段訪問係個男仔未死前做㗎,個男仔死咗之後,廖慧儀無出過嚟接受訪問喎,仲要講到人哋閃閃 ...

佢有講,但都忍口忍足一個月後先講(話被跟蹤,hack acc)

後生仔女,唔岩咪分手囉,佢做呢行都要形象,唔通忍一世咩,佢都有忍過口

其實話佢狂野係因為佢著空服跳舞,其實大家有冇睇過,好正常,唔覺得姣,做藝人梗係要有啲talking point. 總之感情既野,真係要拎得起放得低

男爵府

lovelyjimjim 發表於 20-12-3 12:26
wa...你係姓廖既打手?睇錯姐咁緊張,咁佢閃縮真係事實喎

唔係緊張,講真關我咩事?人哋感情事我哋都只係旁邊鶴。不過我覺得你好搞笑,自己睇錯仲話人閃縮,當時個男仔未死,佢為乜要閃縮?呢個係你嘅感覺,點會係事實?
開心每一天

珍珠宮

2021勳章

回覆 雪影 的帖子

係喎!

珍珠宮

2021勳章

回覆 bblyly 的帖子

我都見到佢都忍口忍足一個月後先講

子爵府

2021勳章

世事無常 發表於 20-12-3 01:45
其實由佢參選到而家,我對呢個女仔印象都好差,覺得佢唔係咩好女仔,如果個男仔真係因為佢跳樓,我覺得好可 ...

同意. 呢個女仔好人有限

首頁
45678...10

尾頁

跳至
熱門主題
食道癌 ... 2 3 4 5 6 .. 9
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊