自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

一個好錫我嘅長輩,應該呢兩日會走
我個心好痛.......
世上又少左一個真心愛錫我嘅人
如果有下世,請讓我同你再遇上,讓我可以對待你更好
再見了,我愛你,永遠永遠愛你

MICLOH168    發表於 20-12-5 01:47

大宅

回覆樓主:

保重,佢只係換個方式繼續錫你 只要 心中有佢,佢永遠都會係你身邊。

珊瑚宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

寶貝豬豬234 發表於 20-12-3 21:21

樓主保重!
呢2日盡量多陪伴在親人身邊,珍惜最後一分一秒既相聚!事實無法改變,但回憶會是永恒!親人就算離開了,佢都會永遠在你身邊守護你!

大宅

有咩想同佢講
趁仲有機會就快啲同佢講
錯過咗
就永遠都係你心入面嘅遺憾

子爵府

2021勳章

Take care
Sweetheartb

大宅

2021勳章

保重

寶石宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2021勳章

樓主保重!

伯爵府

2021勳章

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主保重

侯爵府

2021勳章 hashtag影視迷勳章

非常明白你心情!
半年前,一個好錫我嘅長輩過咗身,我個心好痛好痛,佢由細個錫到我大。起初一兩個月,我日日喊。現在仍會每日諗起佢,掛住佢,對佢嘅愛永存心中。
樓主也要保重

子爵府

2021勳章

保重喔

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

我家人的生命正慢慢流逝,身邊的人感到難過又無助,看到你的帖,忍不住流淚了。
願大家會再見, 願不要太痛苦,願一路好走。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

琥珀宮

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

相知相遇相識

男爵府

2021勳章

回覆 寶貝豬豬234 的帖子

保重

瑪瑙宮

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

水晶宮

2021勳章

回覆樓主:

樓主保重!呢兩日好好留係家人身邊, 講埋自己同至親最想講既說話

男爵府

2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

貓頭雀 發表於 20-12-4 11:58
我家人的生命正慢慢流逝,身邊的人感到難過又無助,看到你的帖,忍不住流淚了。
願大家會再見, 願不要太痛 ...

男爵府

2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

保重

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊