影視娛樂

跳至

首頁
12345...64

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

我都係睇春遊2先留意到深深,佢一唱歌把聲已經吸引左我,把聲真係好靚。佢同郎朗都好合拍,好正!!

男爵府

回覆樓主:

我其實好鍾意張信哲,所以我們的歌2我有淨係聽番佢啲歌,嘩,把聲仲係靚到爆,佢把聲一出我就起雞皮了。但始終同拍檔個種默契點都未去到勤深深個種境界,沒有個種睇到好激動既火花。

BBG1    發表於 20-12-8 17:36

珍珠宮

co102co 發表於 20-12-7 13:34
真係唔太明呢啲文化添
唔洗明, 我地可以理, 但深深可能要避忌

珍珠宮

sueyee 發表於 20-12-7 13:36
我都係睇春遊2先留意到深深,佢一唱歌把聲已經吸引左我,把聲真係好靚。佢同郎朗都好合拍,好正!!
...
咁你係聽佢邊首歌入坑架?

我係聽左勤深深覺得好聽再搵其他歌, 愿得一心人入坑的, 已經出唔返黎. 返工又聽, 在家又聽. 尋日先俾老公話我有周深得啦

水晶宮

taifat 發表於 20-12-7 13:07
我由尋晚到而家已經睇咗有100次,真係超期待
請問知唔知點解周深既fans好似唔鐘意佢同克勤合作?我 ...

有d粉絲係非常强調專注自家,可能怕左以前某CP捆綁。其實佢地想法太極端,成日話最期待深深嘅個人舞台,但深深自己都話期待同唔同前輩或同輩歌手合作啦! 又話尊重信任深深嘅選擇,佢地咁極端嘅唯粉表現我覺得更令人窒息!

男爵府

...

春遊我到而家仲會不時睇番攞黎攝場 ,例如安頓左啲女上網課後就會屎忽痕忍唔住開番啲「周深cut」「周深楊迪cut」「未播」黎睇,真係無限循環都唔厭 睇又白痴笑,啲女就會話「你又睇春環?!」

珍珠宮

Elenalan 發表於 20-12-7 13:31
100次!! 唔怪得尋日〈我們的歌2〉片尾得2個鏡頭嘅預告今朝都可以沖上微博熱搜! 閱讀量就快 ...
我無一百次咁多, 但我見B站有好多,我全部CLICK入去都讚好囉, 都睇左三十幾次架

水晶宮

co102co 發表於 20-12-7 13:37
我其實好鍾意張信哲,所以我們的歌2我有淨係聽番佢啲歌,嘩,把聲仲係靚到爆,佢把聲一出我就起雞皮了。但 ...

我都超鍾意張信哲! 我為左支持林海繼續制作我們的歌系列 (期待有第3季)我第2季每期都睇哂! 良心音綜值得支持!

珍珠宮

Elenalan 發表於 20-12-7 13:40
有d粉絲係非常强調專注自家,可能怕左以前某CP捆綁。其實佢地想法太極端,成日話最期待深深嘅個人舞台,但 ...
所以深深都好難做, 但上次佢同王浙之後, 可能生米深深又俾人亂作CP, 所以咁極端.

當然佢係獨立歌手, 但係佢都可以同人合作既

珍珠宮

co102co 發表於 20-12-7 13:40
春遊我到而家仲會不時睇番攞黎攝場 ,例如安頓左啲女上網課後就會屎忽痕忍唔住開番啲「周深cut」 ...
我都有成日翻睇架, 仲有歌手, 我們的歌同聲入人心, 不過都係睇周深CUT

男爵府

Elenalan 發表於 20-12-7 13:43
我都超鍾意張信哲! 我為左支持林海繼續制作我們的歌系列 (期待有第3季)我第2季每期都睇哂! 良心音綜值得支 ...

我特別鍾情高音形男歌手,細個好鍾意聽優客李林 ,airsupply, 張信哲,之後覺得後繼無人了,點知仲可以比我遇到深深

公爵府

牛年勳章

co102co 發表於 20-12-7 13:33

組合黎講一定係 。當然深深其實同邊個合唱都係好好 ...

係呀!我鍾意聽佢地唱「那片海」,其次野狼Disco同大會堂演奏廳,真係好
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

子爵府

2018復活節勳章

co102co 發表於 20-12-7 11:09
https://youtu.be/ODxpzpdSb34

我癲左咁睇左廿次以上,超可愛囉深深

我都loop 左無限次,盼望太久了!

男爵府

紫翹 發表於 20-12-7 13:45
我都有成日翻睇架, 仲有歌手, 我們的歌同聲入人心, 不過都係睇周深CUT

唉,呢排因小朋友停課我冇乜工開(我做幼兒工作),雖然其實唔應該開心,但我竟然心中暗喜,因可日掘夜掘深深既坑 。呢幾日特登順序咁睇番c929演唱會,由第一場北京開始睇

公爵府

牛年勳章

...

我鍾意幽靈公主果part呀
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

水晶宮

co102co 發表於 20-12-7 13:46
我特別鍾情高音形男歌手,細個好鍾意聽優客李林 ,airsupply, 張信哲,之後覺得後繼無人了,點知仲可以比 ...

Me too!! 覺得佢地聲線好溫柔好溫柔!尋日果期張信哲張藝興合唱都好好聽! 估唔到張藝興把聲底咁似張信哲:

https://youtu.be/BccTDMQtI-g

子爵府

2018復活節勳章

co102co 發表於 20-12-7 13:46
我特別鍾情高音形男歌手,細個好鍾意聽優客李林 ,airsupply, 張信哲,之後覺得後繼無人了,點知仲可以比 ...

原來大家聽歌囗味差不多,我又係鍾意你講那幾位,现在是周深!

男爵府

Elenalan 發表於 20-12-7 13:53
Me too!! 覺得佢地聲線好溫柔好溫柔!尋日果期張信哲張藝興合唱都好好聽! 估唔到張藝興把聲底咁似張信哲:

...

我都睇左,第一次睇張藝興,原來真係幾靚仔,把聲又好靚

子爵府

我在看令人心動的offer 2 才認識他.
他以前是學醫的, 之後追求夢想才去唱歌.

男爵府

Jumama2000 發表於 20-12-7 13:53
原來大家聽歌囗味差不多,我又係鍾意你講那幾位,现在是周深!

Yeah

首頁
12345...64

尾頁

跳至