網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

淘寶搵左好耐都要買5斤, 拼多多可以買少的, 我只想買少少試食, 買左3斤, 原來真係好甜無筋流曬蜜汁, 我無用紙舖烤盤, 有排洗 噴左好多水, 跟住上下火180度開風焗40分鐘.

(3/1/2021 再買一轉,,竟然轉左郵政包裹, 實在太慢了,5/1/2021 早上11點才從濟南發出, 預計8號才到集運, 賣吉)

https://mobile.yangkeduo.com/goods.html?goods_id=195672013736&page_from=101&_oc_trace_mark=199&_oc_trace_mark_extra=null&pxq_secret_key=QV4SUN6HH64N64QIFLPI7WWBK4PYAXQVFYO3YBRS6DBY6VPNCE2A&share_uin=D66N6ADMLTRW2JYO7LEODR3NK4_GEXDA&refer_share_id=e1602fa652834e028a66457d35bd20b2&refer_share_uid=5046291774975&refer_share_channel=copy_link&refer_share_form=text

333s    發表於 20-12-9 19:31

男爵府

andyman 發表於 20-12-8 10:56
淘寶搵左好耐都要買5斤, 拼多多可以買少的, 我只想買少少試食, 買左3斤, 原來真係好甜無筋流曬蜜汁, 我無用 ...

3斤才7元嗎? 好想試. 聽聞呢隻好食.
我住種花家

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sheenaho 發表於 20-12-8 12:11
3斤才7元嗎? 好想試. 聽聞呢隻好食.

我覺得好好食, 軟軟糯糯, C6不愛甜也吃了3 個.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

andyman 發表於 20-12-8 12:29
我覺得好好食, 軟軟糯糯, C6不愛甜也吃了3 個.

集運來港順利嗎?

我住種花家

翡翠宮

sheenaho 發表於 20-12-8 12:40
集運來港順利嗎?
用集運世家, 今發明至,不錯。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

andyman 發表於 20-12-8 14:02
用集運世家, 今發明至,不錯。

貨物名稱可寫明是蕃薯嗎?
我住種花家

翡翠宮

sheenaho 發表於 20-12-8 14:06
貨物名稱可寫明是蕃薯嗎?
可以呀, 水果也可以運呀。

男爵府

andyman 發表於 20-12-8 14:40
可以呀, 水果也可以運呀。

太好了, 可以運食物. thx.
我住種花家

水晶宮

淘寶搵左好耐都要買5斤, 拼多多可以買少的, 我只想買少少試食, 買左3斤, 原來真係好甜無筋流曬蜜汁, 我無用 ...

3斤同5斤分別咁細。。。

通常我買10斤的, 好快食晒, 兩個人兩星期左右就食晒架啦

翡翠宮

tammy2008 發表於 20-12-8 17:23
3斤同5斤分別咁細。。。

通常我買10斤的, 好快食晒, 兩個人兩星期左右就食晒架啦

我唔知C6會搶食 佢一向唔鐘意甜食.一個人食咁多蕃薯會放臭屁架

大宅

運費幾錢啊

翡翠宮

20152017 發表於 20-12-9 14:52
運費幾錢啊
同其他野一齊運的, 約1500克, 首重10元, 續重5元, 呢間集運以港幣計價。

大宅

回覆 andyman 的帖子

甘又幾好wor..等我又試下先..THX!

象牙宮

想吃。好甜... 糖都出來。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

呢隻係小果定中果size? 3斤有多少隻呀?

男爵府

請問淘寶買打乜嘢名番薯

翡翠宮

水草 發表於 20-12-12 08:03
呢隻係小果定中果size? 3斤有多少隻呀?

我買小果有13隻。

翡翠宮

hung1224 發表於 20-12-12 08:06
請問淘寶買打乜嘢名番薯
烟薯25

男爵府

andyman 發表於 20-12-12 09:07
烟薯25

請問拼多多係咪要喺微信俾錢

翡翠宮

hung1224 發表於 20-12-12 21:31
請問拼多多係咪要喺微信俾錢
我用過微信及大陸支付寶, 好似有人用過其他付款功能, 但我不大清楚。

首頁

尾頁

跳至