潮流時尚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

ChristyHayden 發表於 20-12-10 14:32

JM一言驚醒大家喎~ 平時同老公一齊入H買普通items ...

我一早就已經諗過呢一樣野

不過因為JM冇講佢嗰個男朋友嘅客係邊個,或者劉生呢,應該想點都得

伯爵府

gzilla 發表於 20-12-10 14:35
我一早就已經諗過呢一樣野

不過因為JM冇講佢嗰個男朋友嘅客係邊個,或者劉生呢,應該想點都得

咁我都相信劉生級數係做咩都得嘅,佢秘書去簽+攞裝絕對冇問題,照計直情專人送袋去公司啦
但係樓主話早知佢去俾錢喎,真係可以

伯爵府

Rattie 發表於 20-12-10 14:58
咁我都相信劉生級數係做咩都得嘅,佢秘書去簽+攞裝絕對冇問題,照計直情專人送袋去公司啦
但係樓主話早知 ...

我覺得樓主話自己去俾錢就應該唔得嘅

個客自己比左錢先,然後樓主去shop collect就應該做到?

男爵府

gzilla 發表於 20-12-10 15:08

個客自己比左錢先,然後樓主去shop collect就應該做到?

貨又未收,樓主點解又咁多幻想?

男爵府

Rattie 發表於 20-12-10 14:11
我係小薯only, 試過不在主場買 GP30 我入落囡account 比SA 串話簽卡要對名,即係要用囡張卡,又一路以為買 ...

首先要知道究竟係咪真係有呢種大客定比人呃我而家好擔心到底比個咩我,萬一超a....聖誕流流睬

男爵府

ChristyHayden 發表於 20-12-10 14:32

JM一言驚醒大家喎~ 平時同老公一齊入H買普通items ...

咁講我好驚喎,即係好大機會呃人喎....

男爵府

hattienail 發表於 20-12-10 18:13

我都記得係度爬開文,見到人地流程係咁,但我未買過我唔識

男爵府

Rattie 發表於 20-12-10 14:58
但係樓主話早知 ...

我問男朋友佢話佢同左個客講,跟住個客原本話得,但之後就比秘書攞左....聽日約左交收。到底比咩我...我就係覺得成件事好怪,所以先一路諗會唔會係假

大宅

hattienail 發表於 20-12-10 18:17
我問男朋友佢話佢同左個客講,跟住個客原本話得,但之後就比秘書攞左....聽日約左交收。到底比咩我...:swe ...

又可能個客已俾錢,秘書落去pick up 呢

男爵府

gzilla 發表於 20-12-10 15:08

個客唔係香港架...死啦越講越似,我諗住一收到即刻攞去brandoff扮賣

另外仲一間叫eco ring有試過嗎?話咩日本人check ,可靠嗎?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

我問男朋友佢話佢同左個客講,跟住個客原本話得,但之後就比秘書攞左....聽日約左交收。到底比咩我...:swe ...

弱弱地問,你男朋友之前有沒送開貴價袋比你?一黎就送兩個quota bag。就算唔駛廿萬,十五萬就一定唔少得。
小人之心,你係咪有需要懷疑一下你男友說話的真實性呢?似乎一件事蓋另一件事。
小紅書果邊成日講另一半送a貨做禮物。

男爵府

IamChuChu 發表於 20-12-10 15:26
貨又未收,樓主點解又咁多幻想?

因為比左錢而家驚緊囉...

男爵府

jenniferK 發表於 20-12-10 18:22

弱弱地問,你男朋友之前有沒送開貴價袋比你?一黎就送兩 ...

有呀,之前送過ap..佢唔係有錢人黎架打工仔黎架咋,但佢好慳,有既都比哂我,如果唔係疫情,應該準備緊結婚架啦

男爵府

hattienail 發表於 20-12-10 18:23
因為比左錢而家驚緊囉...

你冷靜D先啦

男爵府

hattienail 發表於 20-12-10 18:27
有呀,之前送過pp..佢唔係有錢人黎架打工仔黎架咋,但佢好慳,有既都比哂我,如果唔係疫情,應該準備緊結 ...

所以佢唔會呃我,但係我唔識佢個客呀....你知啦,大陸有錢人都會買a....無啦啦中伏仲要係客無仇報....

伯爵府

如果我係有咁嘅能耐話出 hot quota bags 就出到,spending 又多到唔介意畀人哋個女友用吓,我應該都係買到好熟悉個流程,不過又可能所謂流程只係套用在我哋呢啲路人甲身上
我心血少,只相信自己在專門店 online 買/親手捧出來嘅貨

伯爵府

jenniferK 發表於 20-12-10 18:22

弱弱地問,你男朋友之前有沒送開貴價袋比你?一黎就送兩 ...

原來唔係一個袋,而係一次過出兩個quota bag,一B25+一mini C,而又唔收返spending?咁個客真係H大客喎!
個客係男定女?如果女人,平時在H都真係可以有好多嘢買;但如個客係男人,唔通個個月去度身訂西裝買皮鞋買傢俬?還是個個月去買全鑽飾物畀老婆?所以可以隨時隨地夠都spending出到個quota bag?

伯爵府

hattienail 發表於 20-12-10 18:13

我只係一個要儲吓錢先買到quota bag的平民師奶,所以富貴客戶的服務又同我唔同呢~唔好諗太多住,明天pick up咗2個袋再睇吓可以點check~

男爵府

Rattie 發表於 20-12-10 18:31
如果我係有咁嘅能耐話出 hot quota bags 就出到,spending 又多到唔介意畀人哋個女友用吓,我應該都係買到 ...

係呀,我都淨係信自己手抱出黎既,話邊個買都係咁話,有可疑,除非一齊去,我自己係咁諗...今次貪小便宜諗住聽到唔駛配咁爽,咪即刻話叫佢問囉...點知攪成咁..

我已經諗唔到可以問邊個所以先係度問我得一兩個入門,我身邊都無朋友有經驗

男爵府

ChristyHayden 發表於 20-12-10 18:35
原來唔係一個袋,而係一次過出兩個quota bag,一B25+一mini C,而又唔收返spending?咁個客真係H大客喎!
...

睇完你留言我又笑又想尖叫(emoji)(emoji)(emoji)你講得太岩,講中哂我諗咩,我又唔可以逐一疑點同男朋友講,其實我講左少少,佢話我痴左咁諗咁誇張,好似同隻牛講野咁,最主要係佢都唔係用家佢唔係好明點解一個袋要咁緊張,咁大件事,佢覺得咁少野人地點會....因為送既所以我都無得係咁chur佢話一定係假,佢實好傷心...但如果係假...就到我好傷心(emoji)

首頁
12345...14

尾頁

跳至