自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Benbenmum 發表於 20-12-10 10:44
超市見到呢兩款,請問邊個牌子好用呢?

皇冠,囡囡一直用

珍珠宮

PonyoBB 發表於 20-12-10 13:55
健力士可以沖落馬桶嗎?有無link?

可以
https://item.m.jd.com/product/100015024068.html?wxa_abtest=o&gx=RnE1kDMMamXfyNRP--sqP7X4V1098d5tlHo&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

agnes-wong 發表於 20-12-10 14:22
我覺得差不多,皇冠一包包無蓋係補充裝,可以先買連盒果款

搵唔到連盒果款買?請問邊到有?

珍珠宮

回覆樓主:

用開皇冠

侯爵府

BBEEr 發表於 20-12-11 11:50
搵唔到連盒果款買?請問邊到有?

我都想知,噚日超市及幾間藥房都搵唔到

伯爵府

baby_yee 發表於 20-12-10 14:38
一定係皇冠。tempo好易爛

同意,易爛對作為廁紙嚟講完全係唔合格。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

以上二隻我都小用,但有用TEMPO廁紙人士注意,通渠行業人士因多數令到淤塞都係用呢個牌子

大宅

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

其實我就覺得tempo厚身啲質地好啲,但係我覺得佢太大張, 好似好嘥咁,所以我都係改返嘅用皇冠

禁止訪問

牛年勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

皇冠,用緊唔錯

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小寶貝兒 發表於 20-12-11 08:45
可以
https://item.m.jd.com/product/100015024068.html?wxa_abtest=o&gx=RnE1kDMMamXfyNRP--sqP7X4V1098d ...

29.9一包咁貴

公爵府

我鐘意tempo,逐張拎好啲,而且包裝開口好過皇冠。

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

tempo

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

皇冠, 最正係無香味

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Tempo 厚左啲, 我一向用開皇冠

伯爵府

我個人喜歡皇冠, Tempo 實在太厚, 寫明每次只可沖一張入廁所

水晶宮

我覺得皇冠好啲,冇咁易搣爛(我屋企用家反映)

珍珠宮

appleyuen 發表於 20-12-11 16:55
29.9一包咁貴

29.9係3包40片裝+2包10片裝喎!

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

agnes-wong 發表於 20-12-11 15:34
我以前係惠康買,不過因為之後都只係買補充裝,好耐無留意,唔通已經無左?下次行開再幫你睇睇
...

我果個盒都用左好多年想換,但係就買唔番

伯爵府

回覆樓主:

皇冠 長用

首頁

尾頁

跳至