潮流時尚

跳至

首頁
23456...15

尾頁

男爵府

whitebyKiKi 發表於 21-1-5 09:19
我用Ireland可以寄英國呀

我係用法國集運地址(唔係buyandship)
我想訂personalized calvi,可能咁樣check得嚴格d 反正佢俾既理由就係唔寄集運倉... 佢仲quote返官網Q&A黎撻我

大宅

kekka 發表於 21-1-5 09:31
12月聖誕節後已經不能歐洲去UK的地址, 有可以因新冠肺炎交通不通, 或者脫歐問題!!
...

12月最後一次網購寄英國,之後只可以揀法國(emoji)

洋房

whitebyKiKi 發表於 21-1-5 09:19
我用Ireland可以寄英國呀

而家無得寄去英國啦有無其他歐洲集運公司推介?

伯爵府

Piglovebaby 發表於 21-1-6 21:51
而家無得寄去英國啦有無其他歐洲集運公司推介?

B&S都可以寄意大利喎

洋房

想請教各位,用香港Credit card 係US官網買係唔係得呀 ?我試過俾錢後入哂 APPROVAL CODE LOAD唔到正常 PAGE,之後去返自已ACCOUNT睇ORDER STATUS見到寫住 PENDING PAYMENT。 我試過兩張卡 (HSBC VISA & DBS AE)都係咁 。 最後佢幫我 CANCEL哂D ORDER

伯爵府

gy.vo 發表於 21-1-7 16:08
想請教各位,用香港Credit card 係US官網買係唔係得呀 ?我試過俾錢後入哂 APPROVAL CODE LOAD唔到正常 PAG ...

我用AE可以呀

伯爵府

xbuilder 發表於 21-1-5 11:26
我係用法國集運地址(唔係buyandship)
我想訂personalized calvi,可能咁樣check得嚴格d 反正 ...

等我試試意大利先

wcpcelia    發表於 21-3-16 09:53

別墅

回覆 gy.vo 的帖子

可能你refresh太多次

男爵府

whitebyKiKi 發表於 20-12-18 14:33
Nice!

JM買左咩呀

未買啊,入咗資料先,到時就睇岩即買

大宅

首先多謝JM分享

開左個UK Account.. 有幾個問題想請教
1)Buy&shxp 個電話唔會搵到我.. 咁如果H搵我係咪會email叫我覆電話?

2)如果未買野住, 點樣可以入定payment details?

3) 喺英國買其實洗唔洗收稅?

十分感謝🙏🏻

大宅

yinyin05 發表於 21-1-5 18:33

12月最後一次網購寄英國,之後只可以揀法國(emoji)

即係英國網頁買,將貨品寄去法國集運地址嗎?

大宅

畀面勳章

Emmama730 發表於 21-3-16 08:40
首先多謝JM分享

1. yes, will email u.
2. 如果比credit card, 唔可以入定payment details㗎
3. 價錢已經incl tax.

大宅

首先多謝JM分享

我啱啱響ireland買完,H send 咗個email 俾我叫我10日內打返去CS 度confirm 個order, 過咗限期唔confirm會cancel order。但美國H 唔洗confirm order 會直接ship out 件貨

大宅

畀面勳章

panda_minami 發表於 21-3-16 12:29

我啱啱響ireland買完,H send 咗個email 俾我叫我10日 ...

一時時,我上個月係Ireland買,同樣要我call back.但我幾日前再買就直接出貨,好順利。

伯爵府

首先多謝JM分享

Hi 回覆你

1)Buy&shxp 個電話唔會搵到我.. 咁如果H搵我係咪會email叫我覆電話?

Kiki:
你喺billing address可以入自己電話
或者都有JM分享 佢地會email叫你call back

2)如果未買野住, 點樣可以入定payment details?

Kiki:
唔可以入定呀
不過有JM分享PayPal都好快

3) 喺英國買其實洗唔洗收稅?

Kiki:
要 收足應該係22%
因為係寄歐洲國內地址

大宅

BallBall417 發表於 21-3-16 12:25
1. yes, will email u.
2. 如果比credit card, 唔可以入定payment details㗎
3. 價錢已經incl tax.

Thanksss!!! Good luck to us!!!

大宅

whitebyKiKi 發表於 21-3-16 14:16
Hi 回覆你

Oh 即係H網價格再on top加22%?

伯爵府

Emmama730 發表於 21-3-16 15:29
Oh 即係H網價格再on top加22%?

唔係 個listed price已經計左稅

大宅

whitebyKiKi 發表於 21-3-16 15:33
唔係 個listed price已經計左稅

明白!thanks so much!!

大宅

pingugirl129 發表於 21-3-16 12:04
即係英國網頁買,將貨品寄去法國集運地址嗎?

睇下你用邊間集運,b&s 係意大利

首頁
23456...15

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊