影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

鄧豆豆 發表於 21-3-3 21:10
佳瑛勁
甘快有劇開
呢排真係無咩劇想追

我諗住試下睇響鈴第一季

大宅

은우수호 發表於 21-3-3 20:32
都話優寶個底好腹黑㗎啦....
驅魔? 冇難度, 只要冇蟲蟲飛就得嘞

我終於明白你話漫畫island 19集想uu做嗰幕...女主耳邊撩佢嗰幕,好有畫面,好笑

男爵府

angellokki 發表於 21-3-4 09:09
我諗住試下睇響鈴第一季

都打算開
jm勁推薦

伯爵府

은우수호 發表於 21-2-14 10:51
可能之前係簽五年團,包括要住埋一齊,依家過咗,個個都大咗,我都覺分開住都係一件好事,尤其銀優,如果 ...

想問下呢個有冇片睇?

珍珠宮

ccmoon 發表於 21-3-4 09:38
想問下呢個有冇片睇?

你指搬屋抑或係廚房吃播?
搬屋係聽universe個hot radio,入面優寶有提,冇片,voice only。

佢地廚房吃播片有好多,喺youtube或bilibili search astro play 或 ddoca見到廚房背景通常係吃播。

珍珠宮

angellokki 發表於 21-3-4 09:12
我終於明白你話漫畫island 19集想uu做嗰幕...女主耳邊撩佢嗰幕,好有畫面,好笑
...

你係咪都好想睇呢
直情想像到A片優俾性感女主喺耳邊撩嘅咸濕傻仔樣。
平時俾人吹下耳仔都嚇到大叫,真係想睇下佢點拍

珍珠宮

Juneli333 發表於 21-3-3 20:16

Yes

跟你推介,翻睇銀優呢集犯罪現場。
優寶戴咗眼鏡真係變成完美嘅斯文敗類。

講到同情婦要做嘅嘢都做咗,真係想知係劇本對白,還是係佢臨場爆肚。
條片下面啲comment先至好笑,啲人跪求優寶接演斯文敗類角色。

男爵府

은우수호 發表於 21-3-4 10:20
跟你推介,翻睇銀優呢集犯罪現場。
優寶戴咗眼鏡真係變成完美嘅斯文敗類。

係呀超正
金智薰問佢地咩階段 佢答人地應該做都做左
重要穩證據砌番人地老公轉頭

珍珠宮

Juneli333 發表於 21-3-4 10:38
係呀超正
金智薰問佢地咩階段 佢答埋人地d甘既人話應該做都做左
重要穩證據砌番人地老公轉 ...

我覺得係優寶爆肚,佢講完,恩地同金智勛都笑咗出嚟。

男爵府

多謝你專業意見,昨晚翻煲女神最後幾集.我老公昨晚倍睇一陣,猛讚啲男女主咁靚仔靚女既. 跟住話可惜優寶眼裡欠咗"愛情",笑C我,我同佢講聽講無真經歷過,所以作唔出黎 老公話唔信,咁靚仔,的人送上門啦!!

希望佢快快有多啲人生經驗,經歷下愛情洗禮,唔使比人話面癱(其實好多演員癱過佢好多囉!可能佢太完美,都要搵嘢黎鬧下)

優寶接小神父劇係好明智決定,好啱佢真人性格,應唔難演期待中.網漫一路睇落去,覺佢角色仲吸引過男一喎!! 同好奇邊個出演龍珠頭那位(唔劇透),未追晒但覺呢位同優寶會有多交流.

我拉我老公一齊睇Astro 跳唱的片,佢既意見三哈係成隊之中最俊俏同身型好,咁可能係下位似優寶咁上晒位喎!

我睇咗響鈴1(唔好打頭)覺平淡咗少少,主要原因我一向不大喜女一

反而對宋江另一新劇Navillera +另一金(裕貞)紅天機 好有興趣

呢排真係無咩劇可追........ 太狗血唔啱我

侯爵府

은우수호 發表於 21-3-1 22:44
韓團競爭激烈,除咗團與團爭,團員自己人都係競爭對手,有欺凌真係唔奇。一團咁多人,只要有一個人品性唔 ...

佢哋六個睇落都係純純品品咁,每個都想為自己團出一分力,演唱會時銀優講出自己好大壓力,因為公司嘅問題,令到佢地有空白期,好彩銀優當時接咗戲拍,可以保持人氣,帶返起Astro 個團,我估嗰時銀優諗如果失敗咗團隊就可能有機會解散

男爵府

回覆 doraemonfifi 的帖子

歷練係對人成長幫助好大,呢段經歷堅固佢哋友情.呢隊簡直係家人團隊.JM記得有咩要報料,等我盡少少棉力撐下. Astro 真係so pure so true
近日欺凌事件>月升男一出公開信,驅魔麵館2 要換男主等等..........睇到心寒

男爵府

은우수호 發表於 21-3-4 10:45
我覺得係優寶爆肚,佢講完,恩地同金智勛都笑咗出嚟。

金智薰完全俾佢吹漲左偷食左人地老婆重答人地d甘既野

重要唔知自己個女有做臨床藥物測試

珍珠宮

chrischo2002 發表於 21-3-4 08:01

戲院個幕美萊一出(emoji),

優寶等你返工啊...

加送:

珍珠宮

Juneli333 發表於 21-3-4 13:34
金智薰完全俾佢吹漲左偷食左人地老婆重答人地d甘既野

重要唔知 ...

優寶仲要講得好理直氣壯, 人哋只係問佢有冇kiss, 佢話乜都做哂, 哈哈哈哈, 我諗金智勛冇諗小白兔會咁講.

珍珠宮

Homama2004 發表於 21-3-4 11:06
多謝你專業意見,昨晚翻煲女神最後幾集.我老公昨晚倍睇一陣,猛讚啲男女主咁靚仔靚女既. 跟住話可惜優寶眼裡 ...
送你一張俊俏三哈

Homama2004    發表於 21-3-4 14:37

珍珠宮

Homama2004 發表於 21-3-4 11:43
回覆 doraemonfifi 的帖子

歷練係對人成長幫助好大,呢段經歷堅固佢哋友情.呢隊簡直係家人團隊.JM記得有咩 ...
係啦, 差唔多日日都有偶像覇凌事件, 日日都有人爆料, 跟住啲偶像又出嚟道歉, 又有偶像團體自己內閧孤立隊友, 真係好鬼恐怖.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

은우수호 發表於 21-3-4 14:09
優寶等你返工啊...

珍珠宮

은우수호 發表於 21-3-4 14:13
送你一張俊俏三哈

韓媒今午出咗報道, Astro會喺三月comeback, 但未講確實日子.

伯爵府

은우수호 發表於 21-3-4 14:09
優寶等你返工啊...

江南果時,好好好靚仔

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊