自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

阿花花 發表於 20-12-12 00:07
我都覺得係唔理想, 但可以點呢 ?

報警有用嗎?

搞笑
d人無自律搞到而家咁
就話人無犯法無去到底缐
而家係討論緊可唔可以拉佢?

張醫生日日叫人自律,唔好聚,親戚都唔好聚餐
咁佢又係爭緊道德高地?

大宅

goosy83 發表於 20-12-12 09:32
搞笑
d人無自律搞到而家咁
就話人無犯法無去到底缐

我都覺得無奈....但現實就係咁....

妳可以繼續唔同意我的講法, 仲可以繼續係道指罵, 可惜樓主位朋友係睇唔到, 就算睇到都會照去飯聚....

想問下妳可以做 d 咩實際的野去阻止樓主果位朋友呢?

男爵府

阿花花 發表於 20-12-12 09:47
我都覺得無奈....但現實就係咁....

妳可以繼續唔同意我的講法, 仲可以繼續係道指罵, 可惜樓主位朋友係睇 ...

首先你去唔同post度問同一個問題先,問下各位遇到既人同事有無犯法,唔犯法做乜要討論,表達情感
問下出post既人做乜要坐道德高地去討論

你今日再去張醫生記者會現場,指住佢話,人地都無犯法,「你憫咩啫!日日坐道德高地!你有咩實際方法呀!」

講真,呢度係討論區
你要問到開post有乜用
你又做乜上討論區回我個post?

大宅

goosy83 發表於 20-12-12 10:00
首先你去唔同post度問同一個問題先,問下各位遇到既人同事有無犯法,唔犯法做乜要討論,表達情感
問下出po ...

妳講得無錯, 我回應妳都只係因為見妳勞氣想開解下...

似乎無咩用, 咁我唔回妳啦, 總之妳無錯妳很對, 笑番啦

男爵府

阿花花 發表於 20-12-12 10:05
妳講得無錯, 我回應妳都只係因為見妳勞氣想開解下...

似乎無咩用, 咁我唔回妳啦, 總之妳無錯妳很對, 笑番 ...

Well,「你無錯你很對」,真係唔該哂喎
你好忙喇要去唔同post 分人有無犯法
唔使你浪費時間喺呢度
多。 謝哂

首頁

尾頁

跳至