自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lee1398 發表於 20-12-13 12:32
想問下係咪所有enjoycard(我紅色果張) 在惠康買嘢 yuu有3倍積分?但係今日我在惠康買冇3倍積分,係咪有期限 ...
過幾日先出現, 係enjoycard 俾你, 唔係惠x 俾!!!

男爵府

2022勳章 2021勳章 熱血勳章 畀面勳章

man.hin 發表於 20-12-12 22:40
恒生enJoy卡內有 Cash Dollars / enJoy Dollars / Merchant Dollars。

Merchant Dollars 包括有大昌、莎 ...

請問enjoy Dollars 可以去邊度用?唔該

男爵府

回覆樓主:

點解我前日去惠康買野,有show yuu app,用enjoy俾錢,yuu 都綁左enjoy卡,但點解無3倍積分既?

公爵府

2021勳章

mercurycc 發表於 20-12-13 11:46
係咪因為有折,尋日88折。

唔清楚吖!

公爵府

2021勳章

rabbit3 發表於 20-12-13 17:27
點解我前日去惠康買野,有show yuu app,用enjoy俾錢,yuu 都綁左enjoy卡,但點解無3倍積分既?
...

我無再綁enjoy card , 唔清楚吖!

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

rabbit3 發表於 20-12-13 17:27
...
前日先買無咁快呀,等幾日啦
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

複式洋房

Evachau 發表於 20-12-13 17:37
我無再綁enjoy card , 唔清楚吖!

你係Yuu會員的話,要綁佐enjoy卡先,買嘢時要用enjoy卡驗證會員身份,再用enjoy俾錢,先可以扣到yuu積分當現金。

公爵府

2021勳章

Panny2016 發表於 20-12-13 21:44
你係Yuu會員的話,要綁佐enjoy卡先,買嘢時要用enjoy卡驗證會員身份,再用enjoy俾錢,先可以扣到yuu積分當 ...

官網有寫另外一個方法係唔需要綁enjoy card, 所以我想知有冇人成功扣到

大宅

2021勳章

搭單問,enjoy卡加WeChat錢包付款仲有無3倍yuu積分?

複式洋房

Evachau 發表於 20-12-13 22:04
官網有寫另外一個方法係唔需要綁enjoy card, 所以我想知有冇人成功扣到

一定要綁定enjoy卡,用該卡付款時才能儲到分,以及能扣到yuu積分。

公爵府

2021勳章

Panny2016 發表於 20-12-14 19:14
一定要綁定enjoy卡,用該卡付款時才能儲到分,以及能扣到yuu積分。

上圖有寫非Yuu 用戶也可以扣分

男爵府

861014 發表於 20-12-13 23:46
搭單問,enjoy卡加WeChat錢包付款仲有無3倍yuu積分?
冇3倍yuu分,只當普通簽帳,1蚊1分

複式洋房

Evachau 發表於 20-12-14 19:25

睇唔到邊度寫非Yuu用戶可扣分。

公爵府

2021勳章

Panny2016 發表於 20-12-14 21:35
睇唔到邊度寫非Yuu用戶可扣分。

睇錯咗,非手機app用戶才對

公爵府

2021勳章

Evachau 發表於 20-12-14 21:37
睇錯咗,非手機app用戶才對

原來一定要綁咭才能用

大宅

2021勳章

Evachau 發表於 20-12-14 19:25

唔整app綁卡,好似要去7仔搞,好似咋,可以試下問問

大宅

Panny2016 發表於 20-12-13 21:44
你係Yuu會員的話,要綁佐enjoy卡先,買嘢時要用enjoy卡驗證會員身份,再用enjoy俾錢,先可以扣到yuu積分當 ...

今天剛收enjoy卡。
本身一直有用開Yuu app 的,咁請問綁咗卡去Yuu app之後,係咪唔使再show yuu app 去儲分,以後直接簽Enjoy card 就可以了?

大宅

2021勳章

apple_mylove 發表於 20-12-22 22:47
今天剛收enjoy卡。
本身一直有用開Yuu app 的,咁請問綁咗卡去Yuu app之後,係咪唔使再show yuu app 去儲 ...

唔得,都要先嘟yuu id, 再用enjoy 卡找數先可以儲兩個分數。

我初初都以為綁咗卡後,直接用enjoy 卡埋單就得,唔洗攞手機開 yuu app添

男爵府

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

schi 發表於 20-12-22 23:40
唔得,都要先嘟yuu id, 再用enjoy 卡找數先可以儲兩個分數。

我初初都以為綁咗卡後,直接用enjoy 卡埋單 ...

只要比錢前同職員講儲積分,再用enjoy card拍落部比錢個部機嘟左個會員編號,再比錢就可以儲到,我每次都係用咭,已經冇開過手機啦

公爵府

2021勳章

ck19 發表於 20-12-22 22:14
唔整app綁卡,好似要去7仔搞,好似咋,可以試下問問

已經綁咗卡,要去指定商戶才能扣積分!其他app見到嘅優惠卷,好似係去7仔搞才能用到?

首頁

尾頁

跳至