自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

https://hd.stheadline.com/amp/news/realtime/wo/1948035/

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mandy952 發表於 20-12-12 18:13
https://hd.stheadline.com/amp/news/realtime/wo/1948035/

頭先睇新聞,真係嬲到有啲喊咗出嚟

珍珠宮

一出獄已經俾人扔鷄蛋

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

太恐怖! 死10次都唔夠

放下自在

禁止訪問

侯爵府

回覆樓主:

睇到新聞嬲到爆! 呢隻魔鬼應該判死刑,否則也要判十次終身監禁! 被佢強暴嗰個女仔終生受苦呀!

琥珀宮

Anpanmama 發表於 20-12-12 18:15
頭先睇新聞,真係嬲到有啲喊咗出嚟

而家開始覺得北韓安全過南韓

侯爵府

牛年勳章

呢啲人中之渣坐10世都彌補唔到

琥珀宮

真係幾驚㗎,應該終身監禁。

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

太少人示威了
不敢去韓國了

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有性侵前科都判12年,應該私了個官呀!

公爵府

Shxx

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

點解要放佢出嚟當年對個小女孩咁兇殘
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

回覆樓主:

除咗呢條人渣外,我覺得當年負責審判班人都好有問題,冇理由話因為個x街係喺醉酒情況下犯案而祇判監12年咁少

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mandy952 發表於 20-12-12 18:20
而家開始覺得北韓安全過南韓

其實台灣司法都好痴線
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

呢啲魔鬼,點解唔係判終身?

男爵府

佢老婆仲恐怖,呢十幾年黎一直跟住個細路女,一直搬去佢屋企附近,究竟個小朋友做錯咩今世要遇到咁嘅魔鬼

goldpiglet    發表於 20-12-12 18:55

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

睇完新聞

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

住個人渣附近嘅人點過生活,女人/女仔踫到人渣點算

象牙宮

ice_seiya 發表於 20-12-12 18:44
佢老婆仲恐怖,呢十幾年黎一直跟住個細路女,一直搬去佢屋企附近,究竟個小朋友做錯咩今世要遇到咁嘅魔鬼
...

好似唔係跟住, 而係本身兩家就係附近
放下自在

首頁
12345...6

尾頁

跳至