論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

我請姐姐果間冇呢個服務,自己吾想請假因要扣人工…情願俾錢人賺。請pm, thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

littlect 發表於 20-12-13 23:46
我請姐姐果間冇呢個服務,自己吾想請假因要扣人工…情願俾錢人賺。請pm, thx
...

自己做喇, online交咋嘛

男爵府

cattz288 發表於 20-12-14 09:41

自己做喇, online交咋嘛

我是online 交, 但原來攞visa 都要到入境處取的, 上次等咗3-4個鐘. 請半日假, 呆等又要回家消毒. 早知找agent, 原來我嗰間收得唔貴!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

BlinkBlinkBlink 發表於 20-12-14 19:42
我是online 交, 但原來攞visa 都要到入境處取的, 上次等咗3-4個鐘. 請半日假, 呆等又要回家消毒. 早知找 ...

咁耐? 幾時既事? 我11月頭用左30分鐘咋!

放下自在

大宅

我嗰間收1000+230

大宅

BlinkBlinkBlink 發表於 20-12-14 19:42
我是online 交, 但原來攞visa 都要到入境處取的, 上次等咗3-4個鐘. 請半日假, 呆等又要回家消毒. 早知找 ...

係呀呢啲錢要比人賺
入境處太多人
仲要係太多唔知咩國籍嘅人
除非本身你唔使返工,時間唔值錢嘅咪自己做囉,我要返工請半日假都係錢!仲要我坐喺度等幾個鐘!真係睬佢都傻

複式洋房

回覆 littlect 的帖子

我都係請唔到假, 又唔想去高風險地方, 話晒一家有老有嫩。啱啱做完, 我那間AGENT 收$800, 全部搞好。

別墅

可否pm你果agent聯絡資料?

別墅

meimei-mama 發表於 20-12-15 16:33

我都係請唔到假, 又唔想去高風險地方, 話晒一家有老有嫩。啱啱做完, 我那間AGENT 收 ...

可否pm你agent聯絡資料我呀?係咪所有表格都係agent幫你填? thx

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

songabchuk 發表於 20-12-15 16:14
我嗰間收1000+230

咁貴我果間480已經包埋visa 費用

大宅

我Online 交form,到可以取果日我3:45pm去到取飛等取visa標籤,4:25pm已經到我取,非常快!

大宅

meimei-mama 發表於 20-12-15 16:33

我都係請唔到假, 又唔想去高風險地方, 話晒一家有老有嫩。啱啱做完, 我那間AGENT 收 ...

可以PM我嗎?

男爵府

littlect 發表於 20-12-15 17:06
可否pm你agent聯絡資料我呀?係咪所有表格都係agent幫你填? thx

已pm. 她們會攪掂所有forms

大宅

applemary9527 發表於 20-12-16 03:45
我Online 交form,到可以取果日我3:45pm去到取飛等取visa標籤,4:25pm已經到我取,非常快!
...

請問有冇入境處條link 及form?

大宅

睛靈勳章

yanyan-mummy 發表於 20-12-16 00:17

可以 PM 你 agent 電話給我嗎? 謝謝!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

monchhichiv 發表於 20-12-29 23:13
可以 PM 你 agent 電話給我嗎? 謝謝!

可以

男爵府

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 20-12-16 00:17
Please pm agent info

男爵府

畀面勳章

回覆 meimei-mama 的帖子

Please PM agent info, thanks

大宅

PJ2003 發表於 20-12-29 21:44
請問有冇入境處條link 及form?

https://www.gov.hk/tc/residents/immigration/nonpermanent/applyextensionstay/fdh.htm

大宅

applemary9527 發表於 20-12-31 14:13

https://www.gov.hk/tc/residents/immigration/nonp ...

我想問下如果工人visa 2022/2 到期
現在做緊renew contract 糸入境處現在還要做延期放假嗎?

首頁

尾頁

跳至