自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

下了單,card 過咗數,但之後話order cancelled? 怎麼辦?
有冇人有foodpxxda 電話?而家喺街

男爵府

牛年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

zxzx 發表於 20-12-15 12:46
下了單,card 過咗數,但之後話orde cancelled? 怎麼辦?
...

好似冇電話
試下係apps入面嘅客服中心搵職員幫手

伯爵府

BK Milk勳章

下了單,card 過咗數,但之後話orde cancelled? 怎麼辦?
...

我試過,你睇返個cancel嘅email有無寫佢只係hold數,取消其實無過到數

*我試過係咁

大宅

佢會自動退返錢俾你的。我試過幾次。

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

冇電話只有網上對話

子爵府

聯絡既客服身在印度

熊貓太廢、中左一次招唔再order

伯爵府

回覆樓主:

多謝各位!屋企有大有細,等梗我外賣午餐,唯有快點買過另一間,回家食完再同佢算帳。
我用佢同間店幾次,次次ok, 今次見食店有兩個post, 一個係平時食開8折,一個係七折(原價貴少少)但多款,所以揀咗7折。食店話cancelled order 因為我ordered 嘅食物冇貨。一間酒樓燒賣、叉燒包、腸粉都冇?

大宅

zxzx 發表於 20-12-15 13:07
多謝各位!屋企有大有細,等梗我外賣午餐,唯有快點買過另一間,回家食完再同佢算帳。
我用佢同間店幾次, ...

App內聯絡客服,立即有回應,訂單有問題,即你主動取消或被取消都不會過數的,我試過

伯爵府

coeeyin 發表於 20-12-15 13:24
App內聯絡客服,立即有回應,訂單有問題,即你主動取消或被取消都不會過數的,我試過
...

Thank you jm

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

同事試過無數次,唔會過數架,可以放心

珍珠宮

下了單,card 過咗數,但之後話order cancelled? 怎麼辦?
我第一次係用熊貓既, 之後轉左其他, 佢比較耐同無咁可靠

公爵府

2024年龍年勳章

zxzx 發表於 20-12-15 16:46

你係app入面客服同佢講,通常都有優惠話引起不便下次平返

首頁

尾頁

跳至