自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

之前飲過一個月老協珍,可能一早就飲,提早左喚醒個胃,感覺到個人日間係精神左的,但有感覺到好小好小既"燥熱"。所以飲晒就停左了。

早幾日見到余仁生特價。所以買2 盒,依家飲3 日,暫時唔覺有咩變化住。

味道我覺得老栛珍比較香。
余仁生就比較清,但飲左 3 次之後都未覺得有燥熱感。

別墅

羅小妹 發表於 21-1-20 11:27
我有飲老協珍熬雞精,個味似雞湯,好香好濃,冇中藥味,唔知係咪你講果隻品牌
...

我都有飲老協珍,想試埋佢隻暖薑口味,天氣凍岩哂

男爵府

coeeyin 發表於 21-1-20 16:52
見萬寧有買來試吓的,之後search見到田原香口評多d,又想試吓,見到屈人寺有,等特價
...

屈人寺有田原香嗎?室溫版? 謝謝

大宅

tamama2007 發表於 21-1-20 17:52
屈人寺有田原香嗎?室溫版? 謝謝

係,見到呢排屈記做緊銀聯優惠買500減60,屈記間中有全店九折,唔知可唔可以加埋一齊用,如果係就仲抵

大宅

Kiko仔 發表於 21-1-20 17:51
之前飲過一個月老協珍,可能一早就飲,提早左喚醒個胃,感覺到個人日間係精神左的,但有感覺到好小好小既" ...

見余仁生寫都係建議空肚同日頭飲,唔好夜晚飲,免影響睡眠喎,所以我都係朝早飲

侯爵府

Fishqqma 發表於 21-1-20 17:41
我媽手術後飲,ok la.

Thx reply

侯爵府

Kiko仔 發表於 21-1-20 17:51
之前飲過一個月老協珍,可能一早就飲,提早左喚醒個胃,感覺到個人日間係精神左的,但有感覺到好小好小既" ...

余仁生2盒有幾折吖?6包定10包一盒?謝謝

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tung0409 發表於 21-1-20 19:16
余仁生2盒有幾折吖?6包定10包一盒?謝謝

五百三十幾,兩盒6包裝。

侯爵府

Kiko仔 發表於 21-1-21 07:58

Thanks

侯爵府

coeeyin 發表於 21-1-20 18:06
係,見到呢排屈記做緊銀聯優惠買500減60,屈記間中有全店九折,唔知可唔可以加埋一齊用,如果係就仲抵
...

依家直接下戴余仁生app 做會員,就有張滿200減100的電子劵同滿1000減100的劵。幾抵架。未知買滴雞精有冇得減,經過問下先

侯爵府

Kiko仔 發表於 21-1-21 07:58

依家直接下戴余仁生app 做會員,就有張滿200減100的電子劵同滿1000減100的劵。幾抵架。未知買滴雞精有冇得減,經過問下先

子爵府

回覆樓主:

田原香

大宅

tung0409 發表於 21-1-21 08:17
依家直接下戴余仁生app 做會員,就有張滿200減100的電子劵同滿1000減100的劵。幾抵架。未知買滴雞精有冇得 ...

剛係屈記online訂左老協珍,原來屈記都有,一盒4包,做緊158再八折,今日訂仲有92 折,初時以為八折左係158 再92 折,原來係158 八折再92 折,好平,所以訂左,仲送左成樽Blackmore鈣片,可以上去八下,利申,我都未飲過呢個牌子,見有平share下

侯爵府

coeeyin 發表於 21-1-21 17:01
剛係屈記online訂左老協珍,原來屈記都有,一盒4包,做緊158再八折,今日訂仲有92 折,初時以為八折左係15 ...

多謝報料好抵呀,買黎試下都好 ,買1盒就送鈣片?定要買指定金額?thx

大宅

tung0409 發表於 21-1-21 17:09
多謝報料好抵呀,買黎試下都好 ,買1盒就送鈣片?定要買指定金額?thx
...

買588,我今朝已睇到,當時仲送多支樂信搓手液,諗住晏啲先搞,轉頭已經送晒

侯爵府

coeeyin 發表於 21-1-21 19:03
買588,我今朝已睇到,當時仲送多支樂信搓手液,諗住晏啲先搞,轉頭已經送晒
...

你係咪用Watson app買,如首次用app滿550入M50 code 又減50,但要買6盒才得,因減左50後會唔夠額送鈣片依家又有搓手液送了。但我剛才不斷用app 都俾唔到錢,朋友又試直情話售完。我又用番網站試又得,我就心急所以都係網站買算。最後買5盒,平均116.5/盒。好多野送,多謝你分享

伯爵府

有無人飲完會心跳明顯大力左?

大宅

tung0409 發表於 21-1-21 20:34
你係咪用Watson app買,如首次用app滿550入M50 code 又減50,但要買6盒才得,因減左50後會唔夠額送鈣片依 ...

有減多50,買左6盒呀,蝕左搓手液添不過屋企好多,冇都冇所謂,重點盒雞精真係平

子爵府

tung0409 發表於 21-1-21 20:34
你係咪用Watson app買,如首次用app滿550入M50 code 又減50,但要買6盒才得,因減左50後會唔夠額送鈣片依 ...

11點幾見到你地話屈記個app有折,但load得好慢,原本買5盒有鈣片,㩒左減$50 就無,搞多兩搞改6盒無左92折⋯原來過左12點 ⋯但又多左兩盒洗衣球,唔知係過左12點轉優惠定本身都有無左92折好似好唔抵

侯爵府

不明白 發表於 21-1-22 01:04
11點幾見到你地話屈記個app有折,但load得好慢,原本買5盒有鈣片,㩒左減$50 就無,搞多兩搞改6盒無左92折 ...

係呀,佢個app 有d唔順,我晚上8點買都幾次俾唔到錢,我朋友試直情試了缺貨,咁我用網站試又買到但就冇左app個50我都照買了,因由正價198折到116一盒又送鈣片真係抵。你用到減50但冇92折又多了洗衣球,都好

首頁

尾頁

跳至