自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

tung0409 發表於 21-1-22 07:57
係呀,佢個app 有d唔順,我晚上8點買都幾次俾唔到錢,我朋友試直情試了缺貨,咁我用網站試又買到但就冇左a ...

無92折差成60感覺蝕左,但有2盒洗衣球拉感覺又拉返勻

大宅

tung0409 發表於 21-1-21 20:34
你係咪用Watson app買,如首次用app滿550入M50 code 又減50,但要買6盒才得,因減左50後會唔夠額送鈣片依 ...

已經收到,速度

大宅

不明白 發表於 21-1-22 01:04
11點幾見到你地話屈記個app有折,但load得好慢,原本買5盒有鈣片,㩒左減$50 就無,搞多兩搞改6盒無左92折 ...

咁最終你有冇買呀,92 折係做一日,不過成日都做,但老協珍就唔係成日八折

伯爵府

2021勳章

coeeyin 發表於 21-1-22 14:13
已經收到,速度

係呀,我今朝都收到email 話已安排送貨,我估下午都收到。昨天見有個特快送貨icon 係件貨張相附近

大宅

不明白 發表於 21-1-22 10:25
無92折差成60感覺蝕左,但有2盒洗衣球拉感覺又拉返勻

好搞笑,我哋一個冇左搓手液送,但減咗50一個冇減50 但有搓手液送,你就冇左92 折,但有洗衣球,即大家打和

伯爵府

2021勳章

coeeyin 發表於 21-1-22 14:13
已經收到,速度

借問聲佢係用邊間送貨?我返左工,叫家人留意吓收貨

大宅

tung0409 發表於 21-1-22 14:16
借問聲佢係用邊間送貨?我返左工,叫家人留意吓收貨

屈人自己送返

伯爵府

2021勳章

coeeyin 發表於 21-1-22 14:16
好搞笑,我哋一個冇左搓手液送,但減咗50一個冇減50 但有搓手液送,你就冇左92 折,但有洗衣球 ...

係,個個組合不同

伯爵府

2021勳章

coeeyin 發表於 21-1-22 14:17
屈人自己送返

Ic 怪不得咁快

伯爵府

2021勳章

coeeyin 發表於 21-1-22 14:14
咁最終你有冇買呀,92 折係做一日,不過成日都做,但老協珍就唔係成日八折
...

佢係正價8折,再8折,即64折吖,加埋92折即59折,仲送鈣片都實用。所以真係多謝你報料

大宅

tung0409 發表於 21-1-22 14:21
佢係正價8折,再8折,即64折吖,加埋92折即59折,仲送鈣片都實用。所以真係多謝你報料
...

有好嘢梗係share未試過呢個牌子,真係見到係抵

伯爵府

2021勳章

coeeyin 發表於 21-1-22 14:26
有好嘢梗係share未試過呢個牌子,真係見到係抵

我都毒左個朋友一齊買,我哋本身昨天約了一起去取網購一d野,咁我就提起想試滴雞精,佢就話係咪黃色包裝有一個字個隻,佢話好多人食這隻喎,我哋又去W門市睇,買正價198冇掛特價牌。大家回家咪各自上網買囉。佢初初用app 按顯示冇貨添呢。最後佢都買到,亦係最抵個位,減到50又有搓手又有92折又鈣片

大宅

tung0409 發表於 21-1-22 14:18
係,個個組合不同

笑左,但我在app落單好順,你話有返搓手液送時我click入去都係好順

大宅

tung0409 發表於 21-1-22 14:30
我都毒左個朋友一齊買,我哋本身昨天約了一起去取網購一d野,咁我就提起想試滴雞精,佢就話係咪黃色包裝有 ...

其實我有諗過send返email比屈記,覺得都會比番支搓手液既,因為事實真係有貨仲送緊,不過費事煩,同真係已經好抵

伯爵府

2021勳章

coeeyin 發表於 21-1-22 14:31
笑左,但我在app落單好順,你話有返搓手液送時我click入去都係好順

我昨晚cap 圖,我入code 佢就網絡塞,我朋友下單,就話冇貨,全個過程好似過山車咁,我又驚買唔到。所以網站買到就付款,反而朋友再晚點app 再試就乜著數都有

男爵府

coeeyin 發表於 21-1-22 14:14
...

有呀

男爵府

coeeyin 發表於 21-1-22 14:16
好搞笑,我哋一個冇左搓手液送,但減咗50一個冇減50 但有搓手液送,你就冇左92 折,但有洗衣球 ...

係呀,如果照計兩盒洗衣球寫差不多多$100

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
tung0409 發表於 21-1-22 14:21
...

你哋飲左覺得有咩效果,剛見到廣告,Big big shop老協珍有折,未試過係big shop買野,新會員有優惠,仲用埋云閃付400-50,本來見到屈人今日門市有九折,想試田原香,但d期全部係今年到期,幫我問左附近幾間分店都係,所以買唔成

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊