自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

caa 發表於 20-12-23 16:17
又係爛尾,點解要變靚仲要變懶勁懶寸超乞人憎

成個人設唔同哂, 變靚咗啫, 點解連講嘢個tone同埋小動作都唔同哂?去外國幾年可以改哂之前廿幾三十年嘅習慣,好嘢!話時話佢變靚之後無哂特色,唔想睇佢了。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一早跳咗船,見你地咁寫!劇情真係亂曬坑咁!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Yan010408 發表於 20-12-24 13:53
琴晚Gogo問Eva愛佢定盲俠多D?我心諗,乜有愛過佢咩?何來多D少D!
...

從來eva個心只有盲俠,係gogo一廂情願
琴晚gogo冇啦啦又除衫又除褲,跟著就一齊左…如果係現實,我會覺佢呢個痴漢去到shortshort地既地步,佢係檢控高官…比我會掉頭走,唔想上報…上報就大鑊 ,係冇感情情況下走去咀佢,都唔合羅緝

Tobbyy    發表於 20-12-25 11:18

男爵府

ymw9090 發表於 20-12-25 08:48
還有移殖心臟嗰集,屍心臟不是要立即移殖,重要打官司,等得咩!又不是刑事重案,竟然有陪審團。
非常不合 ...

有講捐心嗰個係植物人,一路插喉維持佢生命直到做手術移植為止。

公爵府

imlcc 發表於 20-12-25 09:15
成個人設唔同哂, 變靚咗啫, 點解連講嘢個tone同埋小動作都唔同哂?去外國幾年可以改哂之前廿幾三十年嘅 ...
我識人去外國一年話唔識用中文點餐,改習慣呢d碎料

海之風    發表於 20-12-25 15:47

大宅

selinako^^ 發表於 20-12-25 09:42
琴晚gogo冇啦啦又除衫又除褲,跟著就一齊左…如果係現實,我會覺佢 ...

我都係咁覺得,同埋嗰陣eva一路同gogo講佢地同癲姐夾埋呃個強姦犯入局的過程,當時四圍好多途人圍觀錄影,eva點會喺咁的情況下講呢d機密野㗎? TBB d戲成日去到大結局就亂黎

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

跟本癲姐一直係嬲盲俠同Eva搞,又話唔原諒係見唔到老豆最後一面,一聽到Eva解釋之後就成個人變番晒

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

琴晚gogo冇啦啦又除衫又除褲,跟著就一齊左…如果係現實,我會覺佢 ...

我已經預測到佢地之後會點,應該會好似之前never同gogo咁,個時never發現最懂佢嘅始終係盲俠,同gogo價值觀唔同,溝通唔到,而且個心放唔低盲俠,最後分手。

大宅

Yan010408 發表於 20-12-25 09:57

有講捐心嗰個係植物人,一路插喉維持佢生命直到做手術移 ...

明白!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

之前gogo感動never又係靠除褲,呢輯又係咁,太多熟悉的劇情了!

首頁

尾頁

跳至