自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

而家用緊bosch readyy'y lithium 18v,充咗成日電,吸唔夠20秒已經無電(過咗保養) 但其實岩岩買返黎無耐時,都無佢聲稱可以吸嘅時間,對佢舊電真係好失望,大家有無咩牌子推介?

定買返bosch好?我覺得佢吸力幾好(我要吸地氈) 但又好怕佢舊電好快玩完,大家有推介嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

三隻野 發表於 20-12-18 10:24
而家用緊bosch readyy'y lithium 18v,充咗成日電,吸唔夠20秒已經無電(過咗保養) 但其實岩岩買返黎無耐時 ...

Miele

侯爵府

而家用緊bosch readyy'y lithium 18v,充咗成日電,吸唔夠20秒已經無電(過咗保養) 但其實岩岩買返黎無耐時 ...

小米,平靚正

男爵府

Shellyxlk 發表於 20-12-18 10:28
小米,平靚正

剛剛換左, 好用

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

如果想好似 bosch 咁,可以自立,可以諗 iris ohyama SLDCP5,1500左右

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

小米,平!靓!正!

男爵府

同路人呀!部bosch剛剛二年,前幾個月開始舊電池charge成日至用到一陣間,激死人!打算換個部其他牌子,諗緊D牌定小米,有多DJM分享下嗎?

大宅

Shellyxlk 發表於 20-12-18 10:28
小米,平靚正

吸力夠嗎?充電1次可以用幾耐?

大宅

ATRT_HFC 發表於 20-12-18 11:27
同路人呀!部bosch剛剛二年,前幾個月開始舊電池charge成日至用到一陣間,激死人!打算換個部其他牌子, ...

請問你用咩型號? 因為我要吸地氈,房同廳都有,所以真係要吸力好嘅吸塵機,真心,我果部 bosch吸力真係好滿意,係舊電垃圾,我家3百幾呎,要分3次吸,吸10秒又無,充5分鐘又吸下,好煩

大宅

oceandeepsea 發表於 20-12-18 10:33
如果想好似 bosch 咁,可以自立,可以諗 iris ohyama SLDCP5,1500左右

請問係用家嗎?吸力好嗎?同埋充一次電可以用幾耐?
好擔心買返黎又好似部 bosch咁,舊電勁唔襟

侯爵府

三隻野 發表於 20-12-18 11:27
吸力夠嗎?充電1次可以用幾耐?

吸力夠,我個仔啲Lego都吸咗入去,Charge一次我諗用到30分鐘?唔係太清楚,我多數吸得快,屋企唔係太大

大宅

Shellyxlk 發表於 20-12-18 11:31
吸力夠,我個仔啲Lego都吸咗入去,Charge一次我諗用到30分鐘?唔係太清楚,我多數吸得快,屋企唔係太大
...

多謝你分享,請問係唔係呢部? 係咪可以就咁企係度?

男爵府

Miele
用咗差唔多成七年,冇壞過

男爵府

三隻野 發表於 20-12-18 11:29
請問你用咩型號? 因為我要吸地氈,房同廳都有,所以真係要吸力好嘅吸塵機,真心,我果部 bosch吸力真係好 ...

相同型號! 同意部機吸力好好,但舊電池真係令人要放棄部機,成日無電好影響我清潔屋企!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Karcher VC4I, 好輕, 快吸 12min, 慢吸好似 30min, 配件係淘寶淘, 超方便

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

回覆樓主:

搭單問

想吸床鋪 請問有無好介紹?

男爵府

LG

侯爵府

三隻野 發表於 20-12-18 11:33
多謝你分享,請問係唔係呢部? 係咪可以就咁企係度?

Yes, 佢有送個叉電掛頭比佢勾住,不過其實佢挨住牆壁都可以企喺度

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

換電得唔得

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

三隻野 發表於 20-12-18 11:31
請問係用家嗎?吸力好嗎?同埋充一次電可以用幾耐?
好擔心買返黎又好似部 bosch咁,舊電勁唔襟
...

家用,我唔係用家,係想換有留意

可以吸
強檔8分鐘
標準20分鐘
自動30分鐘
充滿3小時

反傳統設計,可以自立,要用塵袋,送個塵刷,掃完可以放落機座吸

首頁

尾頁

跳至