影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bokhim 發表於 21-1-8 01:35
我都係睇咗幾個咋,見到佢哋驚喜嘅表情,真係有老懷安慰嘅感覺,覺得有好多同道中人同我哋一樣,對深深有 ...

昨晚最後睇埋貝爾加既reaction, 最下底個個男人係第一次聽深深,當輪到深深開口時佢驚為天人、目登口呆個樣,然後上面2個男人因為睇過,就吃瓜等睇拍檔個震驚樣,最後如佢地所願……我真係覺得好真實超級好笑

大家有興趣可以去睇睇,真係好鍾意佢地既reaction

複式洋房

co102co 發表於 21-1-8 09:01

昨晚最後睇埋貝爾加既reaction, 最下底個個男人係第一次聽深 ...

尋晚睇埋佢哋最新嘅reaction 門鈴同zoobi Doobi,從佢哋嘅反應已經知入坑了,好搞笑,佢哋仲話深深仲有咩係唔識嘅,仲話佩服得五體投地,怪唔之得生米可以咁驕傲

伯爵府

co102co 發表於 21-1-7 22:23
真的,我覺得我們到時一定要來一個聚會 ,諗起都感動

嘩……諗起都開心呀。我大女都話要同我一齊去睇深深演唱會

子爵府

回覆樓主:

Offer筆記本全十一期語錄整理
https://m.weibo.cn/3043793905/4591025958423393

幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

男爵府

bokhim 發表於 21-1-8 09:37
尋晚睇埋佢哋最新嘅reaction 門鈴同zoobi Doobi,從佢哋嘅反應已經知入坑了,好搞笑,佢哋仲話深深仲有咩 ...

剛睇完門鈴,佢地o咀同瘋狂位好到point呀,超好睇,最好笑中間個叔叔承認已經變左男生米,睇到我好high
我最鍾佢地話:(大意)其實都唔敢抱太大期望去睇,因睇其他歌手,聽多幾首就也是如此,始終會厭,但周深聽極都首首有驚喜,你既期望唔會落空

複式洋房

co102co 發表於 21-1-8 11:33

剛睇完門鈴,佢地o咀同瘋狂位好到point呀,超好睇,最好笑中 ...

其實我都覺得深深好大壓力,因為太多人對佢期望值太高,如果冇驚喜嘅話就算已經唱得比其他人都超水準,啲人都會覺得平平無奇,所以我覺得佢嘅粉絲其實好愛佢。見佢哋d comment 話大家唔好捧殺佢,唔好比其他人有機會黑佢,只要係深深唱嘅都會聽,當然每次都驚豔就更加好了,唔知點解見到呢啲Comment,覺得佢d粉絲真係好暖心,質素好高,唔係話盲目咁追星,係愛呀~~~

年紀大比較感性

男爵府

bokhim 發表於 21-1-8 12:11
其實我都覺得深深好大壓力,因為太多人對佢期望值太高,如果冇驚喜嘅話就算已經唱得比其他人都超水準,啲 ...

我都同你一樣,好鍾意佢既粉絲,覺得都係會為別人著想的,滿有愛的

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jumama2000 發表於 21-1-7 20:38
四捨五入我可以登陸(幸好我心境年青,我當自己好後生架))。想不到年過半百才追星,當年我對胡歌都冇現 ...

四捨五入,你同深深距離拉近左

水晶宮

回覆樓主:

其實唔洗理啲黑深人,佢地唔識欣賞唔鍾意佢係佢哋損失啫,鍾意嘅唔洗請佢地都會自動跌入深坑
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

珍珠宮

琛媽 發表於 21-1-8 18:43
其實唔洗理啲黑深人,佢地唔識欣賞唔鍾意佢係佢哋損失啫,鍾意嘅唔洗請佢地都會自動跌入深坑
...

講中曬point

子爵府

回覆樓主:

央視直播重溫
https://m.weibo.cn/7211561239/4593371707081436
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

回覆樓主:

無所畏懼MV
https://m.weibo.cn/7160031907/4593582839955952
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

珍珠宮

rainbowworld 發表於 21-1-15 11:26
無所畏懼MV
https://m.weibo.cn/7160031907/4593582839955952

謝謝分享

珍珠宮

回覆樓主:

今晚有位歌手不是憑歌曲上熱搜,而是他手上的那支麥克風。那是一段浪漫得讓人快要忘記呼吸的故事。今晚他選唱的《有可能的夜晚》也是他對生米的表白,手上的那支「藍沙」就是憑證。

在2020年3月20日播出的《歌手•當打之年》第7期,深深選唱了《有可能的夜晚》。他在節目訪談環節中解釋他選唱這首歌的原因:

“我覺得這首歌,就會特別像一個晚安曲。聽著我的這首歌,就會感覺周深在說:辛苦啦,明天也要加油噢~”

珍珠宮

回覆樓主:

深深和生米的交流中太多讓人感動的故事,從生米以一人當十人用的打榜日子,讓他的歌曲登上榜單,被人看見,到就算台下只有寥寥幾人到十幾人的應援,叫「周深」的聲音也不會輸給別家粉絲,深深和生米們早已不僅僅是歌手和粉絲的關係。

水晶宮

回覆樓主:

深深和生米都互相爭氣
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

男爵府

紫翹 發表於 20-12-18 17:30
好好睇, 今日我睇左十幾次了

https://youtu.be/9CGs6jqgVxI

愛上佢唱自己按門鈴自己聽,估唔到另類風格佢都唱得咁好

男爵府

co102co 發表於 21-1-8 11:33

剛睇完門鈴,佢地o咀同瘋狂位好到point呀,超好睇,最好笑中 ...

門鈴真係超正

男爵府

him-bb 發表於 21-1-17 09:08
深深和生米的交流中太多讓人感動的故事,從生米以一人當十人用的打榜日子,讓他的歌曲登上榜單,被人看見, ...

男爵府

littlecake 發表於 21-1-20 13:55
門鈴真係超正

呢首歌佢把聲同啲神態真係運用得出神入化,簡直係一秒上身。呢首表演時有影到蔡蔡佢地班聲入人心兄弟,佢地既表情好似講緊「呢個係我地認識既純純深深嗎?」

首頁

尾頁

跳至