潮流時尚

跳至

首頁
45678...31

尾頁

子爵府

jenniferK 發表於 20-12-27 17:07
poppy應該長期shop有貨。lip balm或balm refill 見到就買好了。

你支lip balm refill系邊間啲shop買?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

cheerbearbear 發表於 20-12-27 17:09

你支lip balm refill系邊間啲shop買?

早兩星期係中環。唔知仲有沒有。
work hard PLAY hard

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Calvi Pouch, 5382 Rock belt buckle & Reversible leather strap 13 mm

入H衝動買的item一定有。我將呢個Pouch 和belt 放在一起介紹,因為佢地可以好拼搭。

Calvi Pouch,佢係特大Calvi有兩個size,我買左最大size。叫佢最平價H pouch亦不為過,性價比高,內有一個可分拆拉鍊格。可以做大袋的organizer。放到一個card holder,粉盒,唇膏,鎖匙。除左就咁帶佢出街外,亦可以繞twilly,繞長鍊(豬鼻),幫佢扮睇。

13mm幼身皮帶係非常女性化的款式,近來出左好多靚帶扣。除了可以襯衫外,可以跟上面的Pouch,Kelly Wallet等用。無論用豬鼻鍊定belt都好,唔可以長時間咁做,因為Pouch和wallet會唔正受力。

複式洋房

jenniferK 發表於 20-12-27 19:02
Calvi Pouch, 5382 Rock belt buckle & Reversible leather strap 13 mm

入H衝動買的item一定有。我將呢個 ...

咁樣襯得好靚,好有型喎!

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

tttra 發表於 20-12-27 19:10
咁樣襯得好靚,好有型喎!

多謝你。我都係睇人上網點用。網上有好多高手教H的穿搭。

男爵府

jenniferK 發表於 20-12-27 11:37
你比呢個code sa 幫你check
V60005BV000

Thanks JM
不過我今日行過見到多人冇入去
可能過幾日再過去

子爵府

我對你鞋更有興趣我以為你買左h果對。原來系c

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

cheerbearbear 發表於 20-12-27 19:55
我對你鞋更有興趣我以為你買左h果對。原來系c

我呢D食住樹皮的H粉要搭下平野mix and match。converse三百大洋,個低出奇好著。
H鞋真係好毒,見jm分享d新季波鞋和boot款真係引死人。

子爵府

jenniferK 發表於 20-12-27 20:43
我呢D食住樹皮的H粉要搭下平野mix and match。converse三百大洋,個低出奇好著。
H鞋真係好毒,見jm分享d ...

今期crew and climb sneaker系幾靚

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

cheerbearbear 發表於 20-12-27 20:48
今期crew and climb sneaker系幾靚

我超鐘意converse birkenstock呢類causal款。但依家返工完全冇機會著 ,所以完全唔追款掉入一對就掉一對。

大宅

你對鞋好靚吖!呢款好少見,係香港專門店入手?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

yuenauau 發表於 20-12-27 23:49
你對鞋好靚吖!呢款好少見,係香港專門店入手?

年頭在馬拉x特價買。

大宅

jenniferK 發表於 20-12-27 19:16

多謝你。我都係睇人上網點用。網上有好多高手教H的穿搭 ...

Jm可以share下咩website?

珍珠宮

襯得好好睇

男爵府

jenniferK 發表於 20-12-27 17:52
早兩星期係中環。唔知仲有沒有。

我剛在中環店lip balm (成支唇膏不是refill)補左貨,我即買了兩支,有興趣JM gogogo...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

yan1234567 發表於 20-12-28 10:57
Jm可以share下咩website?

冇特別咖。去IG #hermes #hermesstyle

香港有個blogger IG Winnieyyoutube

佢好多H袋,衣著比較貼地大眾化。

大宅

襯得好好睇

睇JM 嘅post 真係學到好多嘢

大宅

完全無諗過可以咁襯!果然係達人

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

autumnmui 發表於 20-12-28 12:03
襯得好好睇

睇JM 嘅post 真係學到好多嘢

過獎了,大家交流下。

首頁
45678...31

尾頁

跳至