潮流時尚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

bettywong80 發表於 20-12-22 12:04
好想知是否elements
我又係差唔多月份個sa 無再覆我WhatsApp

唔係elements

大宅

bettywong80 發表於 20-12-22 12:04
我又係差唔多月份個sa 無再覆我WhatsApp

唔係elements, 我都建議你追問多啲,唔覆直頭打電話落鋪搵佢 or 親自去搵佢,唔好好似我咁
我買鑽錶時,都問等幾耐,佢話幾個月,我問佢會唔會唔做,佢話唔會,我先比錢,我真係蠢

大宅

gzilla 發表於 20-12-22 12:05
直接落鋪要求見經理啦

我打算呢兩日落鋪直接搵經理

男爵府

mavisau 發表於 20-12-22 12:02
我11月尾落左鋪投訴,佢話12月搵我,等到今日都無人搵我,我打去鋪問,佢又話個SA 放假
...

直接落鋪搵經理!個SA好不負責任,唔做都應該講聲邊個接手。係咪Sogo 鋪呀?

大宅

建議公開係邊間舖,等大家可以睇路。同埋可以考慮email 俾法國總公司睇吓總公司會唔會提供到解決方案。

希望件事可以盡快解決

大宅

Aley1204 發表於 20-12-22 12:23
直接落鋪搵經理!個SA好不負責任,唔做都應該講聲邊個接手。係咪Sogo 鋪呀?
...

唔係sogo,我都好唔開心,信錯人

大宅

直美 發表於 20-12-22 12:38
建議公開係邊間舖,等大家可以睇路。同埋可以考慮email 俾法國總公司睇吓總公司會唔會提供到解決方案。

希 ...

我諗住睇佢點樣settle 我呢件事,再決定公唔公開邊間同邊個,而家接手嗰個副經理同super 仲喺度做

大宅

mavisau 發表於 20-12-22 12:40
我諗住睇佢點樣settle 我呢件事,再決定公唔公開邊間同邊個,而家接手嗰個副經理同super 仲喺度做
...

就算解決到始終都係離譜。配好貨之後等幾耐我唔同佢計啦。但一個sa走左個account無handover 俾人就點都講唔通。你唔係洗咗幾千嘅生客。係洗咗至少8萬嘅regular customer 呀。今時今日send個whatapp say個hi真係有咁難?我就當個sa係俾人炒,但個經理其實一check 機就勾得返曬啲客嘅record 啦。忙只係個藉口。

大宅

mavisau 發表於 20-12-22 12:40
...

唉真係鄧你好嬲,SA 明知會走,點都要話你知仲要多謝你 being so loyal。我會投訴去 manager 同 head office。

我以前做過 sales 老細唔俾我講俾熟客知我走,最後 backfire 有D客好嬲因為大家都已經似朋友多過客。我自己知都唔好意思

大宅

直美 發表於 20-12-22 12:47

就算解決到始終都係離譜。配好貨之後等幾耐我唔同佢計啦。但 ...

我都知道係藉口,我唔信佢地架,我當日喺鋪話到佢地無曬氣,話無啦啦whatsapp 我驚我驚訝,話想打電話比我,但擔心我湊小朋友未得閒,唉曬氣

大宅

nattle 發表於 20-12-22 12:51
唉真係鄧你好嬲,SA 明知會走,點都要話你知仲要多謝你 being so loyal。我會投訴去 manager 同 head offi ...

我真係當個SA 朋友咁同佢傾偈架,我以為信得過,我真係蠢

大宅

我都係SA走左,但又冇pass 比其他SA跟。不過我唔係等緊袋,所以冇樓主咁慘。

大宅

mavisau 發表於 20-12-22 12:54
我都知道係藉口,我唔信佢地架,我當日喺鋪話到佢地無曬氣,話無啦啦whatsapp 我驚我驚訝,話想打電話比我 ...

最憎依啲做錯嘢仲不斷搵藉口嘅人。唔錯都錯左啦,況且又唔係啲不能挽回嘅錯,點解唔大大方方認左佢,同客人真誠咁道歉然後提供解決方案呢?個經理好似好jun咁,啲回覆全部都火上加油。。。

大宅

mavisau 發表於 20-12-22 12:55
我真係當個SA 朋友咁同佢傾偈架,我以為信得過,我真係蠢

希望H可以快啲 settle 啦 睇吓 head office 會唔會 pressure 下佢地

我SA 係佢產假前趕到出個k28 俾我,好 surprise。公司仲未 confirm 實佢幾時可以返工,希望佢 keep 到份工

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mavisau 發表於 20-12-22 12:54
我都知道係藉口,我唔信佢地架,我當日喺鋪話到佢地無曬氣,話無啦啦whatsapp 我驚我驚訝,話想打電話比我 ...

咁依家有沒講實邊個sa會跟你未?
work hard PLAY hard

男爵府

其實得番尖沙咀及利園店.
我覺得要直接落舖同Manager 投訴. 如果唔係就直接寫email 去法國總店投訴. 不過要快啲. 唔知你spending record 至年尾定係點

希望件事快啲解決

大宅

JM明白你無奈呀!

真係要H處理返件事,希望你盡快有袋

伯爵府

mavisau 發表於 20-12-22 12:13
唔係elements, 我都建議你追問多啲,唔覆直頭打電話落鋪搵佢 or 親自去搵佢,唔好好似我咁
我買鑽錶時,都 ...

你有買鑽錶+超過1:1+十個月都無K25,仲要辭職都唔講聲,咁都得?個SA咁無交帶同咁無信用,似畀人炒多過自己辭職⋯⋯

大宅

直美 發表於 20-12-22 13:00
最憎依啲做錯嘢仲不斷搵藉口嘅人。唔錯都錯左啦,況且又唔係啲不能挽回嘅錯,點解唔大大方方認左佢,同客 ...

係呀 我最嬲係呢樣,對佢地無曬信心,之後就算買野都唔會喺呢間鋪

大宅

nattle 發表於 20-12-22 13:03
希望H可以快啲 settle 啦 睇吓 head office 會唔會 pressure 下佢地

我SA 係佢產假前趕到出個 ...

好羨慕你地搵到好SA

首頁
12345...10

尾頁

跳至