自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

taptap83 發表於 20-12-23 21:29
可能我一次買好多,每次個袋「大肚能容」咁裝曬唔同貨品感覺好方便。

箱形四方方其實幾好擺嘅,我唔知算唔算多,每次出去都一車仔滿,不過我架車仔唔算大,最緊要自己覺得好用。

水晶宮

一生中最愛 發表於 20-12-23 21:18
我之前都用兩輛, 啲嘢重幾乎想放低唔要, 又扭親隻手, 之後買咗BB車款, 真係後悔無一早認識佢

...

知己!呢個款超解放雙手,釋放1隻手去捉住隻細路不特止,仲滿車餸都單手輕鬆推又唔會反車,好啱老人家夠安全!2輪嗰d 買重野1傾斜車身 ,老人家要好用力去控制,佢地本身已行得唔好,d野又重好辛苦

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆 一生中最愛 的帖子

呢部車好似好正咁

公爵府

8輪可摺膠箱。
如果成日話會撞到人,咁推乜車一樣會撞到,呢個係人嘅問題,唔適合推車仔。

公爵府

回覆樓主:

用圖中的買餸車款,不過大一碼,好耐用,能量大,易推!

好多朋友轉用膠箱款話好用易清潔

恭賀新禧,迎春接福!

男爵府

一生中最愛 發表於 20-12-23 21:20
https://detail.tmall.com/item.htm?id=578963091932&spm=0.2.0.0.47682e8d5h6Mgs&_u=n2lfmu2mb035

謝謝你

男爵府

spikenard 發表於 20-12-23 21:29
6.0(emoji)aFwicJJL5BU₰回(emoji)(emoji)/宝(emoji)或點缶链节 https://m.tb.cn/h.46VvI2P?sm=a3cbf0 至 ...

謝謝你

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

spikenard 發表於 20-12-23 21:08
第1架,bb車款,買點,就算4包8公斤米單手推都輕鬆有餘,不平的路唔需要打斜車身,以前都有買你講的款,唔 ...

明白,多謝分享

男爵府

spikenard 發表於 20-12-23 20:52
Bb車款最好

見過人用,成部手推垃圾車甘,掂入街市

珍珠宮

EmilyBB 發表於 20-12-23 21:11

我見有8輪話可以上梯級,我覺得膠箱像比較容易清潔,75L太 ...

75超大,膠箱型真係好正!我買45L好夠用,唔夠再搭多個環保袋

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

mcs74 發表於 20-12-23 22:02
75超大,膠箱型真係好正!我買45L好夠用,唔夠再搭多個環保袋

link please

水晶宮

cyhin 發表於 20-12-23 21:58
見過人用,成部手推垃圾車甘,掂入街市

我知你講邊隻好似係綠色的,嗰隻超大,應唔係我講嗰款,你見過的款我都曾經考慮過,但個輪太細

象牙宮

[quote]EmilyBB 發表於 20-12-23 20:52
請問膠盒形好還是袋形好?[/quote

不要用開口的。 東西掉了, 不知情。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

一生中最愛 發表於 20-12-23 21:20
https://detail.tmall.com/item.htm?id=578963091932&spm=0.2.0.0.47682e8d5h6Mgs&_u=n2lfmu2mb035

架車向前推,如果路不平會唔會向前仆?

男爵府

2018復活節勳章

我都買左45L 膠箱形車仔,但未開始用。

珍珠宮

JChan 發表於 20-12-23 22:05
link please

我係雙11買,特價先平,又要運費。香港都好多大品牌做緊299,我覺得可以香港買。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mosin 發表於 20-12-23 22:40
架車向前推,如果路不平會唔會向前仆?
唔會喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

4輪箱型好 易清潔 四四方方易擺嘢 摺埋收藏又方便

男爵府

回覆樓主:

袋形

男爵府

spikenard 發表於 20-12-23 21:08
第1架,bb車款,買點,就算4包8公斤米單手推都輕鬆有餘,不平的路唔需要打斜車身,以前都有買你講的款,唔 ...

未見過BB車款,個設計幾好。貴唔貴?

首頁

尾頁

跳至