潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我對25完全冇興趣,28覺得ok,但最鍾意都係32,覺得好有氣場,打算2021開始配貨,32係咪都要1:1?會唔會因為唔多人鍾意等得仲耐?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mushroomcat821 發表於 20-12-23 21:29
我對25完全冇興趣,28覺得ok,但最鍾意都係32,覺得好有氣場,打算2021開始配貨,32係咪都要1:1?會唔會因為 ...

配貨比32<28<25。隨時不用一比一。
jm最好去下二手店試清楚d。大有大好睇但袋價相對高。二手價32係超靚。袋重量有返咁上下,kelly32本身條帶都係幼身,配返粗就ok。
work hard PLAY hard

男爵府

jenniferK 發表於 20-12-23 22:47
配貨比32

我有睇過旋轉網,二手價確實係靚,但怕買到假貨!

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mushroomcat821 發表於 20-12-23 22:53
我有睇過旋轉網,二手價確實係靚,但怕買到假貨!

brandoxx比較信得過。

男爵府

回覆 mushroomcat821 的帖子

內縫配粗短帶好型. 有日喺shop見個女仕約1.6高孭個黑银內縫32配織帶好隨性好鬼型

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

mushroomcat821 發表於 20-12-23 21:29
我對25完全冇興趣,28覺得ok,但最鍾意都係32,覺得好有氣場,打算2021開始配貨,32係咪都要1:1?會唔會因為 ...

我覺得睇COLOR, 黑金都要配貨!!
不建議2手店買, 所以, 先找好找對SA!!!
◕順其自然啦~♥ ◕

男爵府

kekka 發表於 20-12-24 12:56
我覺得睇COLOR, 黑金都要配貨!!
不建議2手店買, 所以, 先找好找對SA!!!

我有搵開一個SA買嘢,但都唔係買啲quota bag,所以唔知搵佢買quota bag會點

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mushroomcat821 發表於 20-12-24 14:37
我有搵開一個SA買嘢,但都唔係買啲quota bag,所以唔知搵佢買quota bag會點

你有買開就有一定的消費記錄和金額了,主動話佢知你買要k32睇下佢點講先。

伯爵府

32內縫我覺得ok
外縫就太大啦
好似揹住個盒咁

32唔難出
多數都要返咁上下身高既女仔先會揀
見JM share唔使1:1

PS: 我冇BKC

大宅

mushroomcat821 發表於 20-12-24 14:37

放膽問吓啦~ 我同你一樣,之前跟一個sa買左嘢一段時間。本來都諗住淨係買下啲濕星野。但有一日口痕問吓佢有冇機會可以買到quota bag, 跟住佢就好快幫我搵到人生等一個quota bag。係個K32金扣Blue Encre呀~ 希望你都可以夢想成真

大宅

直美 發表於 20-12-24 22:05
放膽問吓啦~ 我同你一樣,之前跟一個sa買左嘢一段時間。本來都諗住淨係買下啲濕星野。但有一日口痕問吓佢 ...

JM, 我同你差唔多高,有冇action pictures 睇吓你用32係點

大宅

wondermummy 發表於 20-12-24 22:33
JM, 我同你差唔多高,有冇action pictures 睇吓你用32係點

我搵左好耐,都係得依張咋。。。影得唔係太清楚

大宅

直美 發表於 20-12-24 23:28

Merry Christmas

複式洋房

直美 發表於 20-12-24 23:28

其實k另外配孭帶真係好靚
但布嘅孭帶香港太少貨喇,好難遇啱

大宅

tttra 發表於 20-12-25 01:54
其實k另外配孭帶真係好靚
但布嘅孭帶香港太少貨喇,好難遇啱

都唔係呀。我上星期日去PP話想睇肩帶,個無著制服嘅姐姐(應該係shop manager)就二話不說係櫃桶攞左成盤肩帶出嚟。但果盤我揀唔啱,佢仲專登入倉再幫我搵咗另外兩款布肩帶出嚟俾我睇添。明明果日舖頭勁多人,但佢都好熱心招呼。

其實貨就一定有嘅。問題係佢想唔想應酬我哋啫

大宅

wondermummy 發表於 20-12-24 23:29

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

直美 發表於 20-12-25 07:10
都唔係呀。我上星期日去PP話想睇肩帶,個無著制服嘅姐姐(應該係shop manager)就二話不說係櫃桶攞左成盤肩 ...

呢款織紋帶易唔易殘?唔知用耐左會唔會披和起毛粒

大宅

jenniferK 發表於 20-12-25 11:20
呢款織紋帶易唔易殘?唔知用耐左會唔會披和起毛粒

會有少少。但唔算好嚴重。

大宅

直美 發表於 20-12-25 07:10
都唔係呀。我上星期日去PP話想睇肩帶,個無著制服嘅姐姐(應該係shop manager)就二話不說係櫃桶攞左成盤肩 ...

十分認同, 因為之前都想買Canvas肩帶, 但係成日都話無貨

大宅

tiffanyhk2000 發表於 20-12-25 11:29
十分認同, 因為之前都想買Canvas肩帶, 但係成日都話無貨

下次買開野咪試吓問囉

首頁

尾頁

跳至