時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

Stella.b 發表於 20-12-25 15:19
身為香港人我就快精神分裂,其實藍同黃都想香港快啲死呢個先係真心話,但講出口無人會接受到
自佔中,我已 ...

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... 6%E5%A4%B1%E6%95%97

水晶宮

身為香港人我就快精神分裂,其實藍同黃都想香港快啲死呢個先係真心話,但講出口無人會接受到
自佔中,我已 ...

剛剛先睇到你呢個「中立留言」,真係唔好意思咁遲回覆呢個精神分裂嘅香港人

多謝您提醒我,當日除咗有一大批黑衣暴徒攻入元朗,揚言「光復元朗」,威脅入村放火、燒村、拆祠堂,繼而發生毆鬥事件,亦喚醒咗大家,721仲有另一批暴徒,遍地開花喺港島區,喺中聯辦塗鴉,&喺上環放火,唔知你當時喺西環定元朗,完全感受到你喺現場嘅其中一份子/無辜市民,用第一身報導咁呀

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... 6%E5%A4%B1%E6%95%97

水晶宮

capricornbb 發表於 20-12-27 01:22
剛剛先睇到你呢個「中立留言」,真係唔好意思咁遲回覆呢個精神分裂嘅香港人

水晶宮

Stella.b 發表於 20-12-26 14:21
你走啦,烏蠅咁又唔係同你嘈,好麻呀你,幫口又幫唔到成日癈噏

嗚……嗚……嗚

原來分散警力,故意轉移視線

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

自佔中,我已 ...
呢個思想真係好香港人
其實我見過好多次都覺得好有問題

"出足糧比你" = 無論乜野要求你都要達到
"我打爛曬D交通燈, 由朝破壞到晚" = 我話知你無人都好, 你都要有警察出黎指揮交通, 因為"出足糧比你"
我話知你全港所有交通燈爛曬, 你每一道都要有警察指揮, 因為"出足糧比你"
指揮交通既同時有人搶野, 我話知你無人都要搵個人去足, 因為"出足糧比你"
一面講良知另一面就講錢
會唔會客觀考慮一下人地既情況? 警察都講過佢地既人力唔係預計黎應付呢個程度既暴動

一句"出足糧比你"就要由無可能都變有可能
真係唔怪得有人話幫香港人做野一毫子都唔可以收, 如果唔係嗰個人都會因為比左一毫子而覺得自己係神級咁可以控制人

"出足糧比你"
所有香港人既寒酸刻薄係曬呢一句到

禁止訪問

男爵府

雨潤和適 發表於 20-12-27 03:11
呢個思想真係好香港人
其實我見過好多次都覺得好有問題
Well said.
佢哋嘅心態係。。。警察/BC要有良知,而佢哋(YC),就要有糧支。
YC就係義士,BC就係廢腦。
最憎就係聽呢啲說話。

水晶宮

2024勳章

Stella.b 發表於 20-12-26 13:43
狗吠緊,我聽到,所以你乖啦,靜啲

原來你都狗吠過

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

capricornbb    發表於 20-12-28 04:57

複式洋房

首頁

尾頁

跳至