自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都有follow 佢,介紹好多香港食、staycation及行街街,都幾好,另外對另一pair 都有興趣(女叫Stella )吾知佢youTube 那個頻道?

象牙宮

2024年龍年勳章

超正龍吐珠 發表於 20-12-27 19:32
我都有follow 佢,介紹好多香港食、staycation及行街街,都幾好,另外對另一pair 都有興趣(女叫Stella ) ...

點搵 Stephen?我見佢好details.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個Stephen,我間唔中有睇佢既介紹,不過我鍾意有碗話碗多啲,佢幾中肯。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Sumyeema1 發表於 20-12-27 19:42
點搵simon? 我見佢好details.

Stephen Leung

象牙宮

2024年龍年勳章

超正龍吐珠 發表於 20-12-27 19:51
Stephen Leung

sorry, 我打錯名.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 20-12-27 19:42
點搵 Stephen?我見佢好details.

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

瑪瑙宮

大廚勳章

my005 發表於 20-12-27 19:49
呢個Stephen,我間唔中有睇佢既介紹,不過我鍾意有碗話碗多啲,佢幾中肯。

我都鍾意睇有碗話碗多啲。。。不過吃喝玩樂stephen 我都有留意佢㗎。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珊瑚宮

seaheart88 發表於 20-12-27 20:01
我都鍾意睇有碗話碗多啲。。。不過吃喝玩樂stephen 我都有留意佢㗎。。。
...

係呀Alfred幾中肯架。Stephen就勝在出片幾多幾快。

瑪瑙宮

大廚勳章

my005 發表於 20-12-27 20:05
係呀Alfred幾中肯架。Stephen就勝在出片幾多幾快。

我鍾意有碗話碗嗰個歷山酒店自助餐笑死
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珊瑚宮

seaheart88 發表於 20-12-27 20:06

真係啱喎﹗呢個真係笑到碌地﹗咁都得﹗仲要個個插添,呢間酒店自助餐真係..........

象牙宮

2024年龍年勳章

my005 發表於 20-12-27 19:54

多謝005, 我仔睇完, 即刻話明天去食.

珍珠宮

超正龍吐珠 發表於 20-12-27 19:32
我都有follow 佢,介紹好多香港食、staycation及行街街,都幾好,另外對另一pair 都有興趣(女叫Stella ) ...

同樣我都有追開Stephen ,但stella真係唔知邊個,有冇人睇過呢

伯爵府

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

X2
佢狂鬧爆

珍珠宮

回覆樓主:

我有睇過stephen,好悶

珊瑚宮

Sumyeema1 發表於 20-12-27 20:08
多謝005, 我仔睇完, 即刻話明天去食.

enjoy﹗

瑪瑙宮

大廚勳章

my005 發表於 20-12-27 20:08
真係啱喎﹗呢個真係笑到碌地﹗咁都得﹗仲要個個插添,呢間酒店自助餐真係..........
...

你有冇睇到嗰集安平燒肉?。。啲人認得佢所以求其俾個好迫嘅位佢。。。最搞嘢係佢叫最貴嗰個餐但係嚟到啲肉全部冇牌。。。都唔知乜鬼肉
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珊瑚宮

seaheart88 發表於 20-12-27 20:26
你有冇睇到嗰集安平燒肉?。。啲人認得佢所以求其俾個好迫嘅位佢。。。最搞嘢係佢叫最貴嗰個餐但係嚟到啲 ...

呢集未睇,我有興趣睇/食自助餐多啲既。

下次有機會睇下先。

首頁

尾頁

跳至