自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我上網搵唔到,之前好似2kg以下有特價$20,而家仲係咪?

男爵府

醒目開學勳章

小菜子 發表於 20-12-27 19:52
我上網搵唔到,之前好似2kg以下有特價$20,而家仲係咪?

特惠價係順豐站寄出去智能櫃或順豐返取件優惠

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

$42喎

https://htm.sf-express.com/hk/tc/dynamic_function/price/

不過有在線客服
你可以再問清楚

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

28蚊工商厦,新界去九龍。

子爵府

silvia_yu 發表於 20-12-27 19:54
特惠價係順豐站寄出去智能櫃或順豐返取件優惠

我知道,就是想知而家個優惠完左未

伯爵府

回覆樓主:

我今日去智能櫃取貨都係收$20蚊, 但我啲貨好輕嘅, 買家仲幫我用 (泡泡紙包)再加個大膠袋。

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

小菜子 發表於 20-12-27 20:31

有印象係去到31/12

子爵府

牛年勳章

智能櫃取$20

男爵府

點解樓上會有$20 我呢1-2個月,有做寄個個,都有做收個個,加加埋埋5次以上,全部都係$30

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

上星期收順豐櫃細紙箱要$34

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

小菜子 發表於 20-12-27 20:31

未完

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

mrstangdorothy 發表於 20-12-28 00:02
點解樓上會有$20 我呢1-2個月,有做寄個個,都有做收個個,加加埋埋5次以上,全部都係$30
...

由順豐站寄出去智能櫃或順豐站先有優惠
如果賣家係有sf哥哥上門收件就無呢個優惠

男爵府

cecelc 發表於 20-12-28 00:12
由順豐站寄出去智能櫃或順豐站先有優惠
如果賣家係有sf哥哥上門收件就無呢個優惠
...

原來咁既,謝謝解答

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

$30起,用PAYME可以減$3

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至