自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

Lena_Wong 發表於 20-12-28 17:29
建議憎恨中國的人離開中國香港才是,去他們喜歡的國度追求喜歡的生活吧
...

我都想,但現實生活中,總有班人賴死唔走

大宅

karshing 發表於 20-12-28 17:35
佢宜家話自己係藍咩?

或者為咗揾食外藍內黄?

你冇睇叻哥和佢嘅訪問?

伯爵府

親子王國15週年勳章

信佢開始係理性黃,之後可能冇乜色,之後入星夢,咁正常都揀藍
人在江湖,如果一定要揀,正常人都向錢看
反而唔明佢為乜要咁高調表態,唔出聲其實冇人會留意,可能公司安排
成個星期唔見佢IG出現
如果有留意,佢同叻段片其實十月十一月時拍,我覺得有鋪排過

子爵府

回覆樓主:

放心,yc永遠活在不知名既仇恨當中

大宅

大將軍 發表於 20-12-28 17:43
反 ...

佢唔係因為 bilibili 個show咩

珍珠宮

Gniw 發表於 20-12-28 17:43
你冇睇叻哥和佢嘅訪問?

無睇呀!
TVB有得睇?

伯爵府

親子王國15週年勳章

vivibabyvivi 發表於 20-12-28 17:26
我覺得啲YC會追擊佢⋯直到永遠

黃人又唔係佢d米飯班主
大大聲話玩unfollow 其實得幾萬人,佢有140萬followers ,就算有留言鬧,都係幾百人

伯爵府

親子王國15週年勳章

Gniw 發表於 20-12-28 17:44
佢唔係因為 bilibili 個show咩

係,應該係之前錄定,唔係直播

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

其實佢係咪真藍 or 只係想搵人仔就只有佢自己知
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

親子王國15週年勳章

ilovematthew 發表於 20-12-28 17:15
真係慘,我好鐘意佢的,而家兩邊不是人,見佢比人閙咗成個星期,心都痛
...

隊長終於有update 啦

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大將軍 發表於 20-12-28 17:43
反 ...

吓,真係無留意,原來拍咗一段時間,係囉,佢其實唔出聲可能好點,而家咁,見到就心都實,D人幾鬼毒

男爵府

回覆樓主:

周柏豪我本身對佢認識唔多,但上次佢表明立場,我覺得佢好勇敢,所以我follow左佢同like佢,支持佢。

我明白佢,因為我同佢有同一感覺,送中時我都支持,因為個政府真係太衰,覺得一定要發下聲。但去到2019年中,我覺得成個活動已經比人騎劫左,變左用暴力同針對中國,我非常唔認同,唔係我搖擺不定,係果樣野既本質變左。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

esmehouse 發表於 20-12-28 17:48
其實佢係咪真藍 or 只係想搵人仔就只有佢自己知

都係果句,我們返工唔係為錢咩?你好鐘意自己份工?應該少數人會鐘意自己份工囉

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

3btsoi 發表於 20-12-28 17:54
周柏豪我本身對佢認識唔多,但上次佢表明立場,我覺得佢好勇敢,所以我follow左佢同like佢,支持佢。

我明 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大將軍 發表於 20-12-28 17:46
黃人又唔係佢d米飯班主
大大聲話玩unfollow 其實得幾萬人,佢有140萬followers ,就算有留言鬧,都係幾百 ...

不停在佢其他post 用嬲表情,真係幼稚

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ilovematthew 發表於 20-12-28 17:29
咪係,佢之前係黃,藍人都唔會閙佢,攻擊佢,係D 黃人玻璃心
我唔係佢粉C....但d y人真係好恐怖...好似周柏豪殺左佢地全家咁...好誇張,希望佢頂得住呢段時間
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

琥珀宮

Gniw 發表於 20-12-28 17:25
佢肯定有排比人鬧,千嬅已經係一個好例子。
佢揀得呢條路真係預咗,如果佢係真心投靠祖國,建議佢直接上內 ...

但內地網民不接納佢喎,紅媒搵阿叻幫佢,但似乎難敵眾心,佢過去言論太黃太盡,最衰佢唔認同識黃之鋒,俾人感覺佢講大話唔老實。

伯爵府

親子王國15週年勳章

ilovematthew 發表於 20-12-28 17:53
吓,真係無留意,原來拍咗一段時間,係囉,佢其實唔出聲可能好點,而家咁,見到就心都實,D人幾鬼毒
...

我follow 咗ph一段時間,佢平時訪問講嘢好小心,聽得出佢諗過先答
今次叻個訪問我覺得似背稿,因為要答而答
唔理佢咩色,始終覺得呢個訪問背後有原因佢要咁做,唔係隨口up,希望過一排有人拆彈

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

SandyKL 發表於 20-12-28 18:00
但內地網民不接納佢喎,紅媒搵阿叻幫佢,但似乎難敵眾心,佢過去言論太黃太盡,最衰佢唔認同識黃之鋒,俾 ...

佢而家都話唔識佢架喎,只係去後台影相,但我又覺得,睇清楚變返正常有幾奇

伯爵府

小菜豆 發表於 20-12-28 17:35
我又欣賞佢咁高調表態,
理得佢真心定為搵錢。
鬧千嬅周柏豪果啲極端藍絲,

我都同意!黃轉藍有乜問題?唔好咩?佢咁高調一定無得返轉頭!有時唔明深藍人諗乜,要學埋對家唔好嘅野 (唔好打頭!我是藍人)

再者明星其實唔好涉及政治就最好,食兩家茶禮。

首頁
12345...12

尾頁

跳至