想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

2021勳章

Suetyee1129 發表於 21-1-6 17:14
回覆 lovedogsgirl 的帖子

O....same date 唔緊要,下個cycle再黎過

其實嚟緊即刻再放胎好定隔一排再放比較易中呢?因為得番兩粒雪胎,怕無埋,唔知繼唔繼續好!

複式洋房

2021勳章

回覆 lovedogsgirl 的帖子

好難講喎因為都唔會知今次衰咩

如果係內膜開夠厚,就可以睇下中醫養下身先?

大宅

2021勳章

lovedogsgirl 發表於 21-1-7 00:01
其實嚟緊即刻再放胎好定隔一排再放比較易中呢?因為得番兩粒雪胎,怕無埋,唔知繼唔繼續好!
...

我都係12月23號放,醫院叫我今日先自己用驗孕棒驗下,失敗左啦。

都諗緊唔知幾時再開始好,醫院又無叫我要幾時返去覆診

別墅

2021勳章

Showy 發表於 21-1-20 11:38
我都係12月23號放,醫院叫我今日先自己用驗孕棒驗下,失敗左啦。

都諗緊唔知幾時再開始好,醫院又無叫我 ...

我今個月會再放,得兩個雪胎,今次聽醫生講放晒,上次因為驚中孖,所以放左一粒鮮胎。今個月無打針,但卵泡都唔錯又多又大粒。過幾日就放多次啦,如果唔成功都唔知仲重唔重新黎過!又要洗錢又費時!

大宅

2021勳章

lovedogsgirl 發表於 21-1-21 01:00
我今個月會再放,得兩個雪胎,今次聽醫生講放晒,上次因為驚中孖,所以放左一粒鮮胎。今個月無打針,但卵 ...

我上次都係抽得兩粒咋,一粒得一粒唔得,都無得雪。

你係响邊間做㗎?

別墅

2021勳章

Showy 發表於 21-1-21 01:33
我上次都係抽得兩粒咋,一粒得一粒唔得,都無得雪。

你係响邊間做㗎?

我喺養和做。約左下星期一再放,今次聽醫生講放晒兩粒。

大宅

2021勳章

lovedogsgirl 發表於 21-1-22 16:52
我喺養和做。約左下星期一再放,今次聽醫生講放晒兩粒。

咁快?祝你成功!

我老公問我幾時再去,我都唔知,始終覺得好大壓力。放咗胎要戒口郁都唔敢郁咁

別墅

2021勳章

Showy 發表於 21-1-22 17:21
咁快?祝你成功!

我老公問我幾時再去,我都唔知,始終覺得好大壓力。放咗胎要戒口郁都唔敢郁咁 ...

醫生話係幾時都可以重做。

我自己覺得今個周期好過上次,始終無打針食藥,真係靠自己身體,希望得啦。

大宅

2021勳章

lovedogsgirl 發表於 21-1-22 18:00
醫生話係幾時都可以重做。

我自己覺得今個周期好過上次,始終無打針食藥,真係靠自己身體,希望得啦。

周期好過上次即係點呀?

我今次係第一次做,放咗之後日日攤喺屋企,食中藥加強調理,攰到爆,成日瞓,都係唔得。

別墅

2021勳章

Showy 發表於 21-1-22 18:21
周期好過上次即係點呀?

我今次係第一次做,放咗之後日日攤喺屋企,食中藥加強調理,攰到爆,成日瞓,都 ...

今個月無打藥食藥,卵泡好多好大啦。
我諗如果今個月打針肯定比上次抽多好多粒吖機會會多D

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊