使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

大佬,可唔可以唔好有呢d廣告呀

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

回覆樓主:

太密集

伯爵府

珍珠宮

幫推

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都受緊

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ilovebb88 發表於 20-12-29 01:07
大佬,可唔可以唔好有呢d廣告呀

我時運高,見唔到

子爵府

回覆樓主:

我成日都收到嚟個廣告

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 ilovebb88 的帖子

BK應該收唔少呢D廣告費

大宅

男爵府

回覆樓主:

係囉

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

呢d係google廣告,由google根據你嘅網上瀏覽模式隨機發出,唔係bk收嘅廣告,不過你可以去使用意見開帖,睇下bk管理員有咩可以做到。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,我們會了解一下,謝謝 !

大宅

rose-mag 發表於 20-12-29 05:00
呢d係google廣告,由google根據你嘅網上瀏覽模式隨機發出,唔係bk收嘅廣告,不過你可以去使用意見開帖,睇 ...

係咩?
我從來無上網睇過類似相關既野wor

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ilovebb88 發表於 20-12-29 14:08
係咩?
我從來無上網睇過類似相關既野wor

你有冇睇網上小說,網上漫畫?或者喺fb youtube呢d平台見過?我自已有用手機睇小說睇漫畫,又有睇youtube嘅漫畫頻道,手機或電腦上網就會有時出相關嘅廣告,而家手機同電腦都會連接到好多個人平台,即使你google搜尋任何嘢都會引發某d關鍵字而發出廣告,越諗就越覺得而家冇私隱可言,仲要塞d你冇主動要求或搜尋嘅內容(廣告) 俾你,解决方法可以係reset settings關咗javascript, 但咁樣又影響到你會睇唔到好多網上內容,又用唔到好多app function, 所以真係好難搞。

大宅

rose-mag 發表於 20-12-29 14:30
你有冇睇網上小說,網上漫畫?或者喺fb youtube呢d平台見過?我自已有用手機睇小說睇漫畫,又有睇youtube ...

就係無...從來都無....

王國長老

ilovebb88 發表於 20-12-29 16:14
就係無...從來都無....

問題有時真好難講,我問自已公司嘅IT同事,佢地話而家太多嘢係千絲萬縷牽連喺一齊,如你用電腦手機等link過任何私人account/email等,是但一個網有出現過呢d廣告就會瓜連藤,藤連瓜,總之而家呢個世代真係避無可避。希望管理員搵到方法幫到你。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

各位國民,我們改善了廣告類別的設置,並會加強監察,以杜絕不良意識廣告。

如國民發現問題廣告,請提供截圖,我們會儘快跟進。謝謝!

首頁

尾頁

跳至