自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

牛年勳章

子爵府

卑劣的C9 ,只想要C6賺的錢,和提供衣食住行,並不想要個人。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

yveoone 發表於 20-12-29 10:58
日日陪食,好煩,我出去又問長問短。我真心頂唔住。成日想佢返去62同99到
...
我成日叫佢返去6299度食

侯爵府

我同佢唔同一日放假,放假好FREE,自己想約朋友想做乜就做乜,想HEA吓抖吓又得。

而家多咗同佢一齊放假,好煩,要煮早午茶晚四餐俾佢食,差唔多係我煮完食完佢洗完,又要攪下一餐咁滯。無晒自己時間。

不過佢放假我會捉佢一齊去街巿超巿入貨,佢話好重好辛苦,我話我平時都係咁,買得仲多仲重呀

8-)

侯爵府

muimui125 發表於 20-12-29 07:50
呢年疫情,大家WFH,見既時間多左,摩擦都多左,我發覺慢慢開始唔想佢成日係度,係親度就成日係梳化拎住手 ...

我, 有佢無我

子爵府

我好怕我老公WFH,佢在家時間多,就樣樣都唔順眼,一時又話工人一時又鬧d 細路。我都係WFH 但我好多野做,忙到死,但老公鬧人我又要調停!

有時我特登返公司做嘢,避一避!

男爵府

呢年疫情,大家WFH,見既時間多左,摩擦都多左,我發覺慢慢開始唔想佢成日係度,係親度就成日係梳化拎住手 ...

我唔係,我好鍾意老公培住我,我想佢快啲退休添,因我已退休,老公重有十三年先到60歲

子爵府

我吾覺喎,返而c6成日幫手做家務,一係煮下粉麵比我食

男爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章

happylife28 發表於 20-12-30 02:09
我係咪都錯重點? 定天生奴性? 我 WFH 真係做嘢的, 準時開工, 做到收工, 比較爽係慳返交通時間。所以唔會理 ...

奴性+1,我都係做野,好似返工咁!

但我鍾意c6在家,鍾意屋企有人的感覺。

伯爵府

大家的c6 wfh,但好似唔使w咁

happylife28    發表於 20-12-31 02:46

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我.......佢返工我最開心

首頁

尾頁

跳至