自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

出得嚟行,佢而家咁開心,你擔心啲咩? 開心過節仲好啦

男爵府

kiki1230 發表於 20-12-29 09:59
佢做人小三,驚佢比人呃

佢已比人呃咗,你無須擔心了。

男爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

叫你朋友小心d
戴好套

珍珠宮

mizuho 發表於 20-12-31 00:04

初初PWC裡面唔多知,因為大陸要VPN先可以睇香港報紙。所以 ...

咁攪笑。話時話 呢單嘢仲有乜花生料可爆? 前排bk有個人pm叫我冚咗個post,我冇理佢,點知admin幾日後就撳咗我个post,懷疑係佢啲friend做

子爵府

Jane1983 發表於 20-12-31 09:32
回覆 capricornbb 的帖子

老婆身份睇小三,當然唔會好同情啦。
好同意你嗰句,呢個男人都係人地老婆「湊」咗好多年,先有今日咁似樣。
如果老婆係識於微時,付出咗青春,犧牲自己健康身材去生小朋友,放棄事業做ftm相夫教子,讓老公冇後顧之憂,專心發展事業,離婚分一半身家絕對應得。條仆街男人趁自己得意時做埋啲背叛嘢,不過男人上完床後好清醒,會懂得衡量得失,一般都係爽完就算,小三都係唔好太投入,唔好有期望,免得傷得自己咁深

子爵府

又肥又唔打扮就要搵小三?咁叫你朋友記得kerp 住瘦同keep 住打扮到70 歲呀.....今日個男人可以為咗你個朋友背叛自己老婆,他日一樣可以為咗第二個女人背叛你朋友,再講,咁樣破壞人哋家庭你朋友良心過唔過意得去?

公爵府

明知人地有太太都中個頭埋去,叫賤格,一隻手拍吾響。個男人衰,如果真心喜歡,應該clear同太太的關係,先開始新的,仲會比你有機會比人話係小三?小心人地太太走去office星你個朋友,睇下到時邊個醜,記住到時比人星時,要保持笑容,因為離坐正不遠矣,好自為知!

gigisjmin    發表於 21-1-1 02:18

瑪瑙宮

kiki1230 發表於 20-12-29 09:46
我朋友係單身女仔,同上司擦出愛火, 佢上司追佢,朝朝早買早餐比佢,2個一齊食lunch一齊放工,個個禮拜上 ...

十個男人九個話會同老婆離婚,
目的咪呃女人唔使錢上床架囉。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

回覆樓主:

呢啲男人出黎玩,唔洗上身,當我衰啲諗,乾淨過叫家禽,sp而已,如果個男人係好的話,結婚前就會諗清楚啦。你朋友如果真係同呢個男人一齊,就預左傷心傷身,畀佢坐等正又點,咪同今日個大婆一樣的經歷

首頁

尾頁

跳至