自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章

內地綜藝節目《乘風破浪的姐姐》大受觀眾歡迎,有份參與節目的「姐姐們」都人氣急升,最近該節目開拍第2集
最新消息指由於王菲將主唱該節目主題曲,並且會接受那英之邀亮相,有傳已簽約並且準備飛到長沙開工的張柏芝,知悉此事後,她的團隊便立即取消航班及要求退賽
亦有傳柏芝已悄悄到了長沙,正在積極備戰

珍珠宮

邊個唔等錢用就邊個退出囉。

edhepp    發表於 20-12-29 11:44
333s    發表於 20-12-29 11:40

男爵府

PG第三件都生埋,仲在乎lemon?

大宅

lovedgs 發表於 20-12-29 10:19
PG第三件都生埋,仲在乎lemon?

係囉, 可能柏芝已經放低左, 畢竟分開咁多年

翡翠宮

畀面勳章

王菲係特別嘉賓又唱主題曲,最多咪在某一集同框,兩個人根本唔會有咩交流接觸。
張柏芝第三個都同人生埋,如果仲要避開王菲,只會反映佢非常放唔低lemon,我係佢就一定照原定計劃參加錄製。
日日是好日

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

點解話要避?佢兩個有過節咩? 檸檬好似冇一腳踏兩船?

大宅

vmann 發表於 20-12-29 10:12
內地綜藝節目《乘風破浪的姐姐》大受觀眾歡迎,有份參與節目的「姐姐們」都人氣急升,最近該節目開拍第2集
...

無論樣貌,身材,年紀都贏晒,唔洗避喎

男爵府

回覆樓主:

去唔去都會比人做新聞,咁不如唔被大方好過啦

象牙宮

回覆樓主:

唔係避,可能費事見到個老女人啫!我對王菲完全無好感 如果栢芝係積極備戰當然係最好

子爵府

呢張相栢芝個樣仲好靚, 王菲塊面DUP晒
完全唔洗避喎

ic34    發表於 20-12-29 11:36

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vmann 發表於 20-12-29 10:12
...
淨睇呢張相,王菲好醜樣
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

已刪除用户

用戶要求終止服務

牛年勳章

唔覺得柏芝會避
未經許可,請勿轉載

伯爵府

可能唔想比人造話題.
我鍾意王菲,
當然pg都好靚

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

要避都係王菲避。 而且現代社會,感情變化好平常,反應太大,可能更著蹟。

子爵府

回覆樓主:

唔鍾意王菲,支持 PG

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

我覺得栢芝係贏家喎

公爵府

2023年兔年勳章

ic34 發表於 20-12-29 11:36
淨睇呢張相,王菲好醜樣

樓主好唔 like 佢?
張相個樣搞乜鬼。

翡翠宮

畀面勳章

granja 發表於 20-12-29 10:39
點解話要避?佢兩個有過節咩? 檸檬好似冇一腳踏兩船?

張柏芝曾經是lemon同王菲的第三者。當年lemon同王菲一齊時,瞞住女友同張柏芝搞埋,因一場車禍而揭發。

日日是好日

翡翠宮

畀面勳章

sasa0208 發表於 20-12-29 12:22
我覺得栢芝係贏家喎

張柏芝贏左d咩?
日日是好日

首頁

尾頁

跳至