使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家可以睇到啲異國變態文化點樣染指其他地方,毒害人地下一代

枉bk叫親子王國,竟然接受呢啲廣告出街?好等錢洗呀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你講d白痴漫畫?我真係超憎!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

您好,親子王國app部份廣告是由第三方平台提供,由於每位用戶所收看到的廣告或會不一樣,如國民看到不合適的內容,煩請提供截圖或按入廣告後的連結,我們會作出跟進。謝謝!

大宅

回覆樓主:

TOPCOON嘅廣告,唔止我一個POST表示過有問題,請BK認真跟進並回覆

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

piglet0909 發表於 20-12-30 15:16
TOPCOON嘅廣告,唔止我一個POST表示過有問題,請BK認真跟進並回覆

您好,負責部門已處理有關問題廣告,並改善廣告類別的設置,我們會加強監察,以杜絕不良意識廣告。

謝謝!

男爵府

國務專員 發表於 20-12-30 17:43
您好,負責部門已處理有關問題廣告,並改善廣告類別的設置,我們會加強監察,以杜絕不良意識廣告。

謝謝 ...

這幾日還是看到TOPCOON的廣告。

子爵府

國務專員 發表於 20-12-30 17:43

謝謝 ...

今天仍看到這此垃圾廣告, 極度討厭,可否再加強監察
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Lily2010 發表於 21-1-5 00:34
這幾日還是看到TOPCOON的廣告。
你好,請問現在還遇到 Toptoon 廣告嗎 ? 以及曾否有按下進入該廣告內容 ? 謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

twchung 發表於 21-1-7 19:43
今天仍看到這此垃圾廣告, 極度討厭,可否再加強監察

你好,請問閣下是遇到哪個廣告 ( 如有截圖更佳 ) ? 現在還有遇到嗎 ? 謝謝 !

男爵府

特派員 發表於 21-1-8 09:43
你好,請問現在還遇到 Toptoon 廣告嗎 ? 以及曾否有按下進入該廣告內容 ? 謝謝 !
...

這兩天好像沒有了。之前從來沒有按下進入該廣告內容

子爵府

特派員 發表於 21-1-8 09:46
你好,請問閣下是遇到哪個廣告 ( 如有截圖更佳 ) ? 現在還有遇到嗎 ? 謝謝 !

今天,在自由廣場,又看到一兩秒後消失了。謝謝!
莫為閒人動氣.

管理員

twchung 發表於 21-1-8 11:49
今天,在自由廣場,又看到一兩秒後消失了。謝謝!
你好,是不是 Toptoon 廣告 ?

子爵府

特派員 發表於 21-1-8 12:04
你好,是不是 Toptoon 廣告 ?

yes, but it disappeared
莫為閒人動氣.

首頁

尾頁

跳至