自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

雖然我都係等小朋友大個d先養,不過都想知d貓係咪一定會上黎同你訓,你會唔會俾佢上

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

以前我獨居時有。
後來同c6住佢唔中意所冇。
其實都唔舒服,因為佢唔係瞓你隔離,係中意瞓响你上面。

伯爵府

會呀

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

會呀, 有時痴全我大脾, 有時訓係我上身隔離, 好暖

水晶宮

回覆樓主:

我會, 如果關門佢會成晚抓門狂叫

Wfh 我喺廳, c6入房關門開會, 佢都癲咗咗抓門

子爵府

回覆樓主:

佢地會霸左個枕頭瞓
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

回覆樓主:

我當初養,冇打算比佢上床的,點知養下養下,都冇所謂了。我日日同佢清潔,好乾淨的

男爵府

回覆樓主:

我家大少只訓我張床。打橫打掂周圍訓

大宅

chingmanhoo 發表於 20-12-30 13:09
雖然我都係等小朋友大個d先養,不過都想知d貓係咪一定會上黎同你訓,你會唔會俾佢上
...

我非常歡迎

男爵府

佢地吾訓上我床,我周身吾安樂架

水晶宮

無得唔俾佢上床瞓, 除非你閂門同唔理佢半夜喵喵叫, 不過據報導, 如果佢肯瞓在你身邊或者身上, 即係代表佢好鍾意你, 當係係佢自己人

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

會!佢習慣瞓床尾。

大宅

回覆樓主:

我細個有養貓,晚上跟我睡,印象中大石砸心口……

男爵府

有呀,開大度門比佢地自由訓,不過2隻貓都唔鐘意同人訓,其中一隻只會半夜爬上我哋身按下按下煲陣水半粒鐘就走
我好想攬住佢地訓呀

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

DonnieBB 發表於 20-12-30 13:32
我會, 如果關門佢會成晚抓門狂叫

Wfh 我喺廳, c6入房關門開會, 佢都癲咗咗抓門

我C6 講親電話佢在隔離喵喵喵

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

無話比唔比架。不過佢肯上你床訓係你既恩賜 。有主子寵幸不知幾開心。但呢排佢寵幸我個女,訓係佢枕頭挨住我女個頭訓。
~眼啤啤, 吹咩咩~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

chingmanhoo 發表於 20-12-30 13:09
...

早已習慣一齊訓

pansy888hk    發表於 20-12-31 04:08
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

miriam 發表於 20-12-30 14:24
早已習慣一齊訓

佢地咁好肯著衫既
~眼啤啤, 吹咩咩~

大宅

會俾

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

StepStep504 發表於 20-12-30 14:26
佢地咁好肯著衫既

肯丫,今朝乖乖咁俾我幫佢著
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至