夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

lemon0103 發表於 20-12-30 17:34
係我偶然睇倒佢同人用wechat chat,本身佢自己都話唔會用wechat,,佢仲死口唔應,佢仲比我睇電話,但我一se ...

佢搶電話,肯定對話好深入,仲唔知有冇約出嚟有下文⋯
未必係「精神」出軌咁簡單,睇下佢肯唔肯將成個Wechat account交俾你先講。

大宅

soso1227 發表於 20-12-30 23:21
未必係「精神」出軌咁簡單,睇下佢肯唔肯將成個Wech ...

我都係咁諗,叫我老公老婆,唔似只傾咁簡單,wechat多數係b6g, 佢地好識做架,又平又好玩。

複式洋房

回覆樓主:

we7 啲女好勁 真係好識哄人
如果只係精神出軌真係好少
男人最愛肉體出軌扮精神。
我捉到ex個陣 玩we7
佢同我講 個女人係fd
但叫佢寶貝 .
我一分手佢地就上床。
勸你睇緊啲。。。

我覺得養小朋友好大責任
如果你隨時都可以抽身
做單身媽。 可以一試

侯爵府

lemon0103 發表於 20-12-30 14:02
35,6啦

睇多佢一年情形先,怕你有左,佢又黎料,有左bb,到時無咩後路

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

crystal媽咪 發表於 20-12-30 01:28
唔做
未有小朋友已經咁
係你發現,佢先道歉?

Agree, 而且樓主你只係講你自己好想要小朋友,其實你老公有冇你咁想? 生左小朋友夫妻關係極少數會同以前一樣好/好過以前。未大肚佢已經去搵女仔,大肚嗰幾個月點捱? 我會非常有保留

大宅

ch14kwok 發表於 20-12-30 15:48
認同,陀b同湊係好辛苦既事,如果愛大家,就話值得,老公咁樣,生左真係多樣野擔心。
...

其實本身我覺得係互相都愛大家嘅,但原來佢咁樣背叛我,但我又好想有bb,所以先好矛盾,我都驚生左之後佢又黎過...

大宅

somesome2020 發表於 20-12-30 15:59
請問樓主想要小朋友, 係點解想要? 有幾想要?

如果好大機會係單親媽媽, 會唔會都想要bb ? 單親又湊唔湊得掂 ...

我由4年前結婚就一路好想要,一路試都冇,所以先決定ivf,點解想要係因為我中意小朋友..或者係一個夢想?我生活係一個快樂嘅家庭,好想我自組家庭都咁快樂掛...

我係單親媽應該都應付倒嘅,實力自知

其實你真係篤中要害,我究竟係為佢生,定為自己生,同埋定係我自己好想生,個男人唔係佢都ok?
但依一刻我當然係想同佢生啦,但發生依件事真心要考慮...

大宅

Pianocake 發表於 20-12-30 18:56
就真係當聊天機械人,咁點解要同機械人聊天唔同個真老婆聊天?廢話!

佢話有好多野都收埋左自己同埋想搵個人講我壞話btw佢個網上老婆係有老公嘅(佢話)

大宅

honeybid2 發表於 20-12-30 20:37
你話你好想要BB,佢呢?好多時女人以為自己想要人地都一樣,但男人好多時候只係「冇乜所謂」,就吓個女人 ...

佢話佢都好想有,但我感覺我積極過佢好多

男爵府

lemon0103 發表於 20-12-31 08:06

唔好信說話,信行動。

大宅

lemon0103 發表於 20-12-31 08:03
佢話有好多野都收埋左自己同埋想搵個人講我壞話btw佢個網上老婆係有老公嘅(佢話)
...

唉,個女人有老公又點,大把男女有老婆老公都會偷食,貪無手尾跟。

男人想偷食通常都會由講老婆壞話開始。

如果你想同番佢一齊,唔可以太快原諒。唔係好快有下次。

大宅

lemon0103 發表於 20-12-31 08:06

樓主我覺得係你一雙情願多啲?但呢个男人靠吾住?你真係要想清想楚輸得起嗎?

大宅

soso1227 發表於 20-12-30 23:21
未必係「精神」出軌咁簡單,睇下佢肯唔肯將成個Wech ...

佢話個女仔係台灣人,睇佢地用繁體中文書面語對話嘅...
佢del左 app,話申請返個app再比我入去剷account再del,但wechat有問題令佢登入唔倒,所以到而家都未del account,咁依個我睇住佢想Log in返但log in唔倒成2個鐘..又信佢真係想比我del acc 嘅..

大宅

DogdogChan 發表於 20-12-31 01:04
我都係咁諗,叫我老公老婆,唔似只傾咁簡單,wechat多數係b6g, 佢地好識做架,又平又好玩。
...

其實一隻手拍唔響,如果個女仔好識lum人,好識做但老公唔受,咁我都覺得only傾偈係好正常,但佢地思想上搞埋一齊就接受唔倒.
我唔嬲個女仔,我好嬲我老公.

大宅

zeyeechan 發表於 20-12-31 01:59
we7 啲女好勁 真係好識哄人
如果只係精神出軌真係好少
男人最愛肉體出軌扮精神。

養小朋友真心大責任,雖然自己好想要小朋友,但發生依件事要理性處理,唔係生左出黎對小朋友唔公平..所以好難決擇

大宅

free2020 發表於 20-12-31 03:10
睇多佢一年情形先,怕你有左,佢又黎料,有左bb,到時無咩後路

所以我想雪胎先囉,聽樓上姊妹建議
遲下諗清楚先決定

侯爵府

lemon0103 發表於 20-12-31 13:20
所以我想雪胎先囉,聽樓上姊妹建議
遲下諗清楚先決定

係要諗清楚

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

lemon0103 發表於 20-12-31 13:12
佢話個女仔係台灣人,睇佢地用繁體中文書面語對話嘅...
佢del左 app,話申請返個app再比我入去剷account再 ...

就咁睇,你太信你老公。
冇可能開唔返個apps,你老公似特登入錯Password。可以用佢email丶電話號碼重新開通Wechat 登入。但佢之前未必用平時個電話號碼開account。

男爵府

soso1227 發表於 20-12-31 14:27
就咁睇,你太信你老公。
冇可能開唔返個apps,你老公似特登入錯Password。可以用佢email丶電話號碼重新開 ...

識玩緊係開電話玩,同令個account lock左咪可以唔使del再有時間back up d女聯絡或叫d女夾口供囉,過完依陣咪出部新電話玩囉,好易啫,我公司講依d叫返學mode呀,返工時間就chat放工就交人呀!

大宅

lemon0103 發表於 20-12-31 13:18
養小朋友真心大責任,雖然自己好想要小朋友,但發生依件事要理性處理,唔係生左出黎對小朋友唔公平..所以 ...

你們結咗婚都未夠7年,老公就已經心野,d台灣妹風情萬種又嗲。到時你生咗你忙到連飯都唔得閒食,到時再見真章真係後悔己晚!一於雪住先!

首頁

尾頁

跳至