自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

之前行過IFC 見到有間MTM labo 新開,入面賣既同MTM 完全唔同,係咪同MTM 係同一間黎架?

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章

mtm個品牌革新咗,係同一間,產品換了包裝及價錢唔同咗

大宅

2021勳章

lovelybaby2015 發表於 20-12-30 15:05
mtm個品牌革新咗,係同一間,產品換了包裝及價錢唔同咗
喔喔

大宅

唔係新line, 應該係重新rebrand 過

大宅

上網睇係同一間黎,有興趣可以睇下 http://www.etnet.com.hk/www/tc/diva/beauty/feature/40309
係搵左個日本設計師rebrand,不過依舊都係tailormade skincare product

大宅

2021勳章

kwan_man 發表於 21-1-4 11:40
上網睇係同一間黎,有興趣可以睇下 http://www.etnet.com.hk/www/tc/diva/beauty/feature/40309
係搵左個 ...
真係完全唔同晒,你有冇用過?
係點tailor made法? 而家出面好多都係話tailor made
其實都係幾支入面揀兩支就叫tailor made好鬼流

大宅

一樣..個會員AC 由MTM AC 變MTM LABO AC

大宅

yettapopo 發表於 21-1-4 14:42
真係完全唔同晒,你有冇用過?
係點tailor made法? 而家出面好多都係話tailor made
其實都係幾支入面揀兩支 ...
我有用緊呀~
Mtm labo 好似同出面真係有唔同
佢係會先同你分析左皮膚狀態同生活習慣先,再問下你有啲咩皮膚問題想改善,先幫你調個成分入產品再放落部機blend埋成一枝黎用
之前BA有講話佢地調到幾百個唔同組合, 基本上9成皮膚問題都會解決到

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊