在職全職

跳至
[在職媽媽] 花紅

首頁

尾頁

別墅

而家年尾, 疫情令到個個行業生意唔理想, 請問各位有工作既, 今年有冇花紅出呢?

男爵府

回覆 maggie35201 的帖子

今日出咗雙糧,花紅未知

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未知,往年一月尾先有

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

每日望住佢哋就充滿力量啦!

複式洋房

回覆樓主:

同一間公司

人地遲到準時收工,兼返工時間做自己野 -> 有
我早返遲收,放假都要開會做野 -> 無

別墅

回覆 smartmybb 的帖子

吓, 你公司咁衰既!

別墅

回覆 趙華 的帖子

你就好啦

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

公司做法好唔公平喎!

男爵府

感恩.2020年公司冇咩受疫情影響,而且呢個月仲裝修請人.

maggie35201    發表於 21-1-6 15:15

瑪瑙宮

应該冇

侯爵府

上期已無,今年應該都無。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

講左冇啦

男爵府

減齡達人勳章

我入職既時候唔知有花紅,入咗嚟之後先知大部分人都有,我想主動同公司傾吓睇吓有無得變? 但唔知點開口
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

複式洋房

sixfourtoo 發表於 21-1-6 10:20

公司做法好唔公平喎!

我地仲要舊年被要求簽 no pay leave 同意書,我個感覺好似比人喺銀包夾硬拎咗舊錢,然後將啲錢重新分配比其他人咁

maggie35201    發表於 21-1-25 09:49

珍珠宮

lilian.chim 發表於 21-1-15 12:27
我入職既時候唔知有花紅,入咗嚟之後先知大部分人都有,我想主動同公司傾吓睇吓有無得變? 但唔知點開口 ...
其實唔洗問的,如有自然揾你的...我公司咩都有,我入職同你一樣,無講的...有一天,比左份B仔我,我開心到死了,都幾多下...

男爵府

減齡達人勳章

回覆 Macusmama 的帖子

你超幸福啊! 雖然開口都未必有,所以我都係算數,唔開口啦!
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

希望有啦...

男爵府

出咗通知啦,呢個月尾派花紅(一個月糧),4月會加薪3%,雙糧,花紅齊晒

伯爵府

有啊12月尾出咗,好理想好感恩

水晶宮

畀面勳章

有,5月尾出但唔知有幾多

首頁

尾頁

跳至