自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 selinako^^ 的帖子

我已經為左佢浪費左上年嘅一年 今年要重新出發!!!

茶類愛好者    發表於 21-1-3 16:09

子爵府

回覆樓主:

樓主加油呀,祝你新一年順順利利,識到個懂得珍惜你的人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

gigi_1234 發表於 21-1-3 16:07

我已經為左佢浪費左上年嘅一年 今年要重新出發!!! ...

jm 祝福您, 今年會有一個真正愛錫您嘅bf

別墅

回覆 一罐可樂 的帖子

感謝大家嘅祝福同開解 呢幾日好似來回地獄又折返人間

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

gigi_1234 發表於 21-1-3 16:20
回覆 一罐可樂 的帖子

感謝大家嘅祝福同開解 呢幾日好似來回地獄又折返人間 ...

返到人間, 就唔好回頭返渣男嘅世界
愛鍚自己, Mr right 好快就會行近您身邊架喇

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

樓主令我唸起初戀,又係逢節日、假日唔出現,一見面就要性,三個月我斬欖了。

唔好浪費時間,女人青春有限,佢搵你因為係下面痕,唔好意思直接左!

2021新思維,你值得擁有更好!

公爵府

算吧!人生流流長長,總會遇上幾個渣男,
樓主加油!新年新開始

別墅

回覆 miemiemie 的帖子

賤男人同7-11一樣 通街都有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

gigi_1234 發表於 21-1-3 16:48
回覆 miemiemie 的帖子

賤男人同7-11一樣 通街都有

加油
block佢
你值得更好
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果佢再搵你,你就諗吓佢只係有需要先搵你
佢再對住女友就謙謙有禮,佢女友就神勝不可侵犯,點解自己要貶低自己滿足佢,最後佢既另一半都唔會係你,你就會覺得唔抵,點解要咁佢賤自己…警惕自己
希望你真係諗通

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

叻叻
可以走番出嚟係好幸福㗎~
將來你一定會感謝自己走出嚟!
記住,一定記住! !
Cut 所有聯繫後,千祈唔好俾渣男可以聯絡你?
你同佢之間有冇共同朋友?
冇既就安樂,唔使煩後續。
有既,萬一渣男經共同朋友搵你,
你不妨咁回朋友:
我block 左佢喇,諗住以後都係同佢少接觸,佢有女朋友,我唔想人誤會!

因為渣男如我所料,諗住食硬你,決定返兜!
Send greeting 係一個試探,想睇吓你係咪秒回!
你唔睬佢,佢心氣高嘅可能就決定放棄你,
唔憤氣嘅,唔甘心同你冇行到最後一步,真係可能用其他方法想再搵你。

做定心理準備,未必需要行呢一步,但係有備無患吖嘛~
最緊要係你已經下定決心斬欖⋯⋯

努力,加油

cathngai    發表於 21-1-4 02:17

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

希望你真係可以狠心啲,决心的忘記佢,
記住你會值得揾一個對你更好的。
若干年後當你回望今天,你會慶幸今天的決定,祝你幸福

別墅

回覆 observer 的帖子

好彩po上呢度同大家傾下 始終我經驗都尚少 又唔會同屋企人討論呢啲事
一直都覺得呢個世界有好多好人 就算以前見到類似case 都心諗 呢啲咁蠢嘅事一定唔會發生係我身上

點知原來感情嘅嘢真係唔係咁易控制 會令人盲目

多謝大家打咁多字拉返我出嚟 如果唔係我到而家都仲係鑽牛角尖

子爵府

gigi_1234 發表於 21-1-3 20:32

好彩po上呢度同大家傾下 始終我經驗都尚少 又唔會同屋企人討論呢啲事

正因為你俾人感覺,你好易俾佢迷惑倒,
所以我哋先三令五申叫你唔好再睬佢。
我真係驚,佢再搵到你,你會忍唔住又迷左!

記住,係你識到第二個你覺得佢OK既男仔前,
都要避咗佢,唔係認輸,只係比時間自己去忘記過往,
唔好考驗自己既定力,呢啲嘢唔好試。
佢搵你唔到,或者唔搵你,萬事大吉!

別墅

jm睇人真係好厲害 我覆得唔多 都大概估到我嘅性格
我都決定block左佢 唔使再心掛掛 突如其來嘅一句hi 都足以玩死人

cathngai    發表於 21-1-4 01:34

子爵府

gigi_1234 發表於 21-1-3 22:38

我年紀係可以生得你出嚟
中國俗語:我食鹽多過你食米

現實同網上,見過,聽過唔少痴男怨女,渣男/渣女
我一個舊同事,好傾得埋,有次向我哭訴
同公司一位男同事行埋左,個男係黃馬褂,所以大家都知佢
有個同居女友,成個家族認可,等緊佢哋擺酒。
我都估唔到佢同我舊同事勾搭左,舊同事話佢好痛苦⋯⋯
我唯有開解佢,你點愛佢都冇用,明知做第三者,
人哋已經同居,做咩仲要撞埋去!
佢同你講佢哋冇感情?你真係信?
係既,你而家就唔會咁啦,佢有冇陪你過啲大時大節呀?
梗係冇啦!你仲認為你會贏到佢個未過門老婆?
最後佢都係決定斬欖,好快就比附近公司一個男仔追到,
我咪恭喜佢囉,脫離苦海。
唉~出邊大海咁多魚,做咩屈係個魚塘仔,想釣嗰條
明知唔會上釣嘅魚呢?只係食你啲魚餌,冇回報!

BLOCK 左渣男,迎接未來好生活。
突然諗起亂世佳人女主角 最後對白:(送俾你)
Tomorrow is another day
明天又是新一天

大宅

gigi_1234 發表於 21-1-3 22:38

加油呀!最緊要係你下定決心就唔好番轉頭,唔使再比佢一個message,一個舉動就令你心情又起起伏伏,比人牽著心情走好難受的,你值得得到更好!'突如其來一句hi都玩死人'令我諗起首歌---你近來又再有空,我在防避別發功,一句為甚麼不找找你,我練到再倔強再絕也,也永没法比。。。何以技癢放過我,你已仿佛有神助,一想起你已經,等於再殺死我。。。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

只可以說愛惜自己、珍惜自己!

大宅

gigi_1234 發表於 20-12-31 18:59
小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 唔靚仔 外表似30中 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話 ...

唔靚仔 有車有樓 你咁講 係因為佢係有錢 所以加分? 另外把口好得? 呢d分明係賤player 你25仲放唔開 到時30就無男人埋你身了 女人年紀係本錢。。。 你其實覺得佢咩野好先。。 經濟上定把口好得? 唔靚仔都咁鐘意?

伯爵府

回覆 gigi_1234 的帖子

唔只要block 佢whatsapp,電話都要block埋, 就算去找你 都要掉頭走, 不要聽佢花言巧語

首頁

尾頁

跳至