美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

唔想支持純粹抄襲既國貨牌子

珍珠宮

回覆樓主:

想要看着瘦,减几斤才够?
https://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzA5NjQwMTQxOA==&mid=2650497367&idx=1&sn=da80088b1edf312ddc3e3c1fafe72615&chksm=88bf6032bfc8e9245a7ca701078431f97418051a634c0b5d94a656e93b203a86a68fe1879d39&&xtrack=1&scene=90&subscene=93&sessionid=1610038360&clicktime=1610040742&enterid=1610040742#rd

珍珠宮

greentea000 發表於 21-1-8 01:41
想要看着瘦,减几斤才够?
https://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzA5NjQwMTQxOA==&mid=2650497367&idx=1&sn=d ...

好清楚,有數字!

珍珠宮

回覆樓主:

天氣凍,運動肯定做唔多架啦,不如優化下飲食仲實際。

男爵府

greentea000 發表於 21-1-8 04:47
天氣凍,運動肯定做唔多架啦,不如優化下飲食仲實際。

冬天仲難忍囗,打邊爐吾小得,我而家成日都想飲熱辣辣珍珠奶茶

子爵府

bbbchoco 發表於 21-1-8 08:29
冬天仲難忍囗,打邊爐吾小得,我而家成日都想飲熱辣辣珍珠奶茶

珍奶我唔好
反而好鍾意飲comebuytea 果茶!

子爵府

asweetmom 發表於 21-1-7 07:18
我已經50+,我覺得護膚品沒效果是正常的。如果你比我年輕,還有美的追求,不如考慮醫美。
...

醫美係明顯
但keep 住搽護膚品對皮膚一定有作用嘅

子爵府

[quote]greentea000 發表於 21-1-8 00:45
我用熱噴蒸面機雖然係為左通毛孔,不過都要埋單皮膚增溫,就算我唔按摩護膚品都會加強左吸收。買一送二, ...[/quote

好提議

子爵府

greentea000 發表於 21-1-8 01:00
我有留意既配方師同博主加埋先見到提過菜鳥和配方師呢個牌子2次,唔知係太新定唔注重推廣,得獎之後應該好 ...

我都係睇某配方師寫介紹先知

可惜姜黃精華唔係針對30+,準備試試芝士面霜

子爵府

回覆樓主:

大家有買嗎?

侯爵府

candycakee 發表於 21-1-8 19:02
大家有買嗎?

我都見,但無買,因為我有類似產品

反而買咗M巾,kotex新款槴子花買一送一!仲要有九折!!!唔駛$10有一包!!!!

珍珠宮

candycakee 發表於 21-1-8 12:10
醫美係明顯
但keep 住搽護膚品對皮膚一定有作用嘅

我現在的想法是搽比不搽好,但是這個好十分有限,搽了就想回春是不切實際的。而我一老乾肌,不搽根本過不了冬,能保住不掉一層皮就不錯了!

珍珠宮

大家有買嗎?

想買$109那支,可是樓下屈臣氏門市和官網都沒貨,結果也是買了一堆其他東西。天氣這麼冷出去,不能空手而回。

珍珠宮

大家有買嗎?

我瞓醒屈臣氏已經關門,即刻上網望下,多個85折更加平(圖1)但無貨了!頭先再望下(圖2),仲未補貨,瞓覺真係累事。
同埋我再次估計錯誤,我同大小姐都一齊用樽裝果支既話,2人搽面頸手每個月加埋消耗3~4支。由大把存貨擔心要用到初夏,到而家明顯捱唔到春天,計劃跟唔上變化!

珍珠宮

回覆樓主:

takami被loreal收購之後即刻有一波小藍瓶好評,不過我唔明點解要聲明唔係去角質產品。仲要好鬼多餘咁作個新概念出黎,文案好唔掂,要扣雞腿!

全棉時代既廣告創意亦都好嚇人!

珍珠宮

回覆樓主:

medature 4號我幾滿意,下個目標係3號。
3號成分簡潔無多餘野,美白主打b3同hexylresorcinol,濃度又夠高。如果無單獨用過呢2個成分建立左耐受性,唔好冒然去試呢支。
正裝得15ml,就算送多5ml仍然比較貴,我要等下好價先。

珍珠宮

回覆樓主:

睇個黑榜清新一下

珍珠宮

回覆樓主:

揾到medature授權店,rmb270買15ml送15ml。仲揾到medature旗艦店rmb70券,rmb290買15ml送5ml。
即刻容易出手好多!

1恭喜您,此商品有优惠券哦~
【商品原价】360 元
【优惠券】70 元
【最终价格】290 元
【淘口令】8.0¥7OlfcHJqV3j¥打kaἲtaӦ宝或點这里url链 https://m.tb.cn/h.4hwGzL7 至浏lằn器【Medature莹亮精华3号光速瓶377精华液淡化痘印提亮】
复制这条信息,打开[手机淘宝]即可领券并下单

珍珠宮

回覆樓主:

今日爆款果度有張vichy c15 rmb5優惠券,補貼些少運費都好!

annemarie borlind 原來已經開左tmall旗艦店,產品仲好齊全!

珍珠宮

回覆樓主:

連大廠 Medicom 口罩都出事 ! 台灣廠生產口罩涉違藥事法 負責人准以 50 萬新台幣保釋

https://sme.hket.com/article/2847880/%E9%80%A3%E5%A4%A7%E5%BB%A0%20Medicom%20%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E9%83%BD%E5%87%BA%E4%BA%8B%20-%20%E5%8F%B0%E7%81%A3%E5%BB%A0%E7%94%9F%E7%94%A2%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E6%B6%89%E9%81%95%E8%97%A5%E4%BA%8B%E6%B3%95%20%E8%B2%A0%E8%B2%AC%E4%BA%BA%E5%87%86%E4%BB%A5%2050%20%E8%90%AC%E6%96%B0%E5%8F%B0%E5%B9%A3%E4%BF%9D%E9%87%8B?mtc=40001&srkw=

首頁
56789...652

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊