自由講場

跳至

首頁
34567...19

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

廣告費,可能胡定欣1個廣告費 = 梁嘉琪10個廣告費!

多廣告就紅咩?唔係咁計架!

伯爵府

ChingYee123 發表於 21-1-2 14:14
廣告多唔代表真係紅囉!好多廣告都係唔知咩素人拍架啦,貪平呀麻!

之前TVB果個咩三打七梁嘉琪都勁多廣告 ...

梁嘉琪真系多,連水費電費差餉都關佢事

男爵府

chrischeung 發表於 21-1-2 13:51
感覺上佢系天然純並不是扮,有睇全民造星大多中意佢,佢反應好好笑,香港好耐冇出現過呢款星味男孩,加上佢系我 ...

我奶奶都識佢話佢好可愛

男爵府

kyliema 發表於 21-1-2 14:27
我奶奶都識佢話佢好可愛

我媽同個女都話佢好可愛之後我老公反哂白眼望住我地3個

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Mingming12345 發表於 21-1-2 11:50
佢好多廣告架尋晚睇叱咤樂壇,林海峰都話佢收入多過李克勤同陳奕迅
...

林9其實串後面2個返大陸搵錢

男爵府

Eunice0203 發表於 21-1-2 14:28
我媽同個女都話佢好可愛之後我老公反哂白眼望住我地3個
...

我老公又係話唔明佢有乜咁可愛

珍珠宮

tungking 發表於 21-1-2 14:24
梁嘉琪真系多,連水費電費差餉都關佢事

TVB係經理人,佢會因應咩藝人而幫佢地接JOB的!識唱歌既咪走埠開SHOW登台囉,唔識唱歌既就幫佢接廣告,咁價錢平既話咪易接啲接多D囉!反正平時啲廣告都係素人拍架啦!麥大力未選衝上機師前都拍過廣告啦!關咩紅唔紅咩事?

珍珠宮

其實唔係話有無見過佢既廣告,而係就算見過都未必知佢係邊個?亦唔會上心,所以咪當唔知當無見過佢!

佢個樣無咩辨識度,係街見到都唔會認得或特別望多兩眼!

伯爵府

Gooblovebb 發表於 21-1-2 14:03
我都唔睇電視... 但有上網丶you tube, Facebook果D都會無端端見到廣告。比較深印象係前排成日見巴士banner ...

我剛上睇返佢拍D廣告… 點解我一個都冇睇過。。。我平時晚上7到8半開電視(冇見過),街~油尖旺,太古,銅記,冇見過。。。…可能上yt見過吓佢個樣,但冇認真去睇過。

水晶宮

MrsSingSing 發表於 21-1-2 12:11
識佢但麻麻地鍾意。
佢能hit我只覺得香港樂壇
蜀中無大將 廖化作先鋒

同感!

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

Mingming12345 發表於 21-1-2 13:38
佢有177cm ,唔係叫好矮啩你有冇認錯人呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Eunice0203 發表於 21-1-2 13:49
著埋鞋應該有180cm都叫矮 個位jm應該有米9

女人有177就叫高。
男人177都計埋著鞋當180,怪不得咁多女人要著有踭鞋因為會計入身高嘅

珍珠宮

tungking 發表於 21-1-2 14:34
我剛上睇返佢拍D廣告… 點解我一個都冇睇過。。。我平時晚上7到8半開電視(冇見過),街~ ...

佢個樣辨識度好低架,好似一般素人拍廣告咁,有佢都未必知係佢,更加唔會上心,咁咪當無見過囉!哈哈!

除咗造星FANS特別留意佢蹤影既人先會知!但要知道,當年妖視造星1最高都係得3點收視咋,睇妖視果3點收視既觀眾咪識佢囉!其他人點識得佢呀?

子爵府

回覆樓主:

啱啱至係呢度至聽到有呢個人.

男爵府

Anpanmama 發表於 21-1-2 14:37
女人有177就叫高。
男人177都計埋著鞋當180,怪不得咁多女人要著有踭鞋因為會計入身高嘅: ...

我無話佢高喎!但斷估唔會係矮囉?唔係計埋入身高 係係街見到佢點都有著鞋掛?睇落180都叫矮 我無野好補充 咁香港超過大半人都好矮yeah

男爵府

我昨天先知佢邊位

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cathy.auyeung 發表於 21-1-2 11:06
我連名都未聽過,而家攞左金獎,覺得自己好out

呢d就係圍威喂頒獎典禮,之前成日笑人,話ttb自己咪一樣,成日話支持廣東話,就只有係香港巿場,外界就完全冇溝通,姜濤.......真係......
日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Gooblovebb 發表於 21-1-2 12:27
偶像呢樣真係各花入各眼,都正如當年我地喜歡四大天王時父母唔明點解紅。其實比起以前,現代嘅藝人係冇咁易 ...

以前d唱聲係沖出海外架,你睇哥哥就知,中日韓國幾紅,唉......而家,我聽 blackpink好過啦,雖然唔識韓文
日本の平安を祈ります

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

tungking 發表於 21-1-2 13:58

冇~~真系留意吾到…可能我真係少睇電視。。但街上又冇乜見 ...

全民造星係3年前開始,姜濤係第一屆冠軍,當時19歲。

男爵府

snoopyiu 發表於 21-1-2 12:58
睇viutv就好多時見到佢,播佢歌啦,仲有佢同mirror勁多廣告,如果早排有睇Stephy套戲,mirror成員都有拍, ...

題外話,我覺肥仔都好得,講真,吾係靠外表,佢真係好有實力,而且性格好肯幫隊友,第一次見作出場跳舞,真係估佢吾到。姜受歡迎都好正常,年輕人吾通只有日韓星選擇?係香港訓練啲新血都係好事,即使現在未達好多人要求既星味,但總要比機會香港年青人。我吾係佢地fan,我只係一個c9,我仔重大過佢地,但我覺得整個組合都吾差,佢地有些放棄原有工作去追夢,作為香港人,我覺得佢地好有勇氣,希望佢地加油,香港係時係要嘗試訓練多啲新血

首頁
34567...19

尾頁

跳至