潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問 medium size 條長帶係咪有幾格較長短呀?有冇分新舊款?有冇一種長帶斜咩只可以較一種長度?thanks

大宅

chunheilo 發表於 21-1-2 22:06
請問 medium size 條長帶係咪有幾格較長短呀?有冇分新舊款?有冇一種長帶斜咩只可以較一種長度?thanks
...

我用medium, 條帶冇孔可調較,但好難先拔到出黎換位

子爵府

littlefire 發表於 21-1-2 23:56
我用medium, 條帶冇孔可調較,但好難先拔到出黎換位

我上網睇啲帶係有幾個孔應該可以縮短咩,但我呢個就係冇,如果斜咩只係一種長度,我覺得有分別,所以想問下會唔會有新舊款。

男爵府

回覆樓主:

我的puzzle係有幾個孔可以調教長短,但我就無調過,都係側咩多

珍珠宮

吾知有冇新舊之分,我家有mini、small、medium,得mini係吾可以調長度

男爵府

我都有medium size puzzle 系有個調長短
Life is so cool~~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

idykawaii 發表於 21-1-3 00:23
我的puzzle係有幾個孔可以調教長短,但我就無調過,都係側咩多
same
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

kavenzou 發表於 21-1-3 14:27
吾知有冇新舊之分,我家有mini、small、medium,得mini係吾可以調長度

我問咗Sa,佢話曾經出過一期係得一個孔,之後就出3個孔可以調長度,我個款係幾年前款

珍珠宮

我個small 可以調

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我之前有個medium size係有3個位可調教長短

大宅

我mini 都冇得較

大宅

chunheilo 發表於 21-1-2 22:06
...

我個細都有得調長短,通常側邊揹,但成日易跌,有咩辦法吾易跌膊

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我個small 可以調,但十分之難甩出黎

首頁

尾頁

跳至