網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

andyman 發表於 21-1-6 16:38
網頁用忘記密碼睇下攪唔攪得掂啦.

我又試下先

大宅

andyman 發表於 21-1-6 16:38
網頁用忘記密碼睇下攪唔攪得掂啦.

而家入到啦,客服搞左

男爵府

andyman 發表於 21-1-3 15:23
集運世家突然轉左網址, 咁是否意味轉左老細? 運作會一樣嗎? 要轉集運嗎? 但呢間係最遲截單, 最快到港...... ...

iPhone又話無app版本,要去返網上版本,我31號D貨,淘寶已經簽收咗,到依家集運仲未入倉,客服又話跟進緊。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

shan1016hk 發表於 21-1-6 17:43
iPhone又話無app版本,要去返網上版本,我31號D貨,淘寶已經簽收咗,到依家集運仲未入倉,客服又話跟進緊 ...

亂曬大龍.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

以前見到超60定80先計體積,而家見到50cm

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

she811 發表於 21-1-6 22:13
以前見到超60定80先計體積,而家見到50cm

一向都是50cm , 無改到呀!
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

andyman 發表於 21-1-4 13:38
如果我兩樣都有買要分開運, 比兩次首重, 咁好唔抵喎。

好彩有你發言,我就係發覺有貨品計綠色通道,自問會淘洗頭水或藥膏或面霜及食品,會加其他普通貨品,我都O咀,點計呢?似乎試過幾次,都係要走,綠色通道太反感

翡翠宮

skippy 發表於 21-1-6 23:34
好彩有你發言,我就係發覺有貨品計綠色通道,自問會淘洗頭水或藥膏或面霜及食品,會加其他普通貨品,我都O ...

神州集運一樣係咁.

大宅

回覆樓主:

東莞免倉期改為 30日 ,留意返

翡翠宮

Luchuma 發表於 21-1-7 10:27
東莞免倉期改為 30日 ,留意返

其實習慣上都唔會擺咁耐, 都驚佢唔見貨.

大宅

andyman 發表於 21-1-7 11:26
其實習慣上都唔會擺咁耐, 都驚佢唔見貨.

咁又是,都驚佢亂

翡翠宮

Luchuma 發表於 21-1-7 11:28
咁又是,都驚佢亂

不過我運埋呢轉, 都係去新世代避下先.

大宅

andyman 發表於 21-1-7 11:38

新世代客服有冇Whatsapp,回覆快嗎?謝謝!
之前登記左會員,但未用過

翡翠宮

Luchuma 發表於 21-1-7 11:46
新世代客服有冇Whatsapp,回覆快嗎?謝謝!
之前登記左會員,但未用過

有網上客服, 有旺旺, 無留意有冇whatsapp , 回復算快.

大宅

andyman 發表於 21-1-7 12:24
有網上客服, 有旺旺, 無留意有冇whatsapp , 回復算快.

好,謝謝!

男爵府

andyman 發表於 21-1-7 11:38

嗚哇,試咗集x世家4次,真的幾滿意,但要分綠色通道,太亂太煩

因為要用新自提點,先轉用hot購,唔掂會向新世代出發。。。

珍珠宮

回覆樓主:

我用新系統仲係有bug,FB開始見到多左有關集運的投訴,whatsapp客服比以前耐左好多先至有回覆。好彩速度仲keep到。新系統好處係好快知道包裹簽收左,只需等佢上架就可以申請集運。感覺上佢地處理包裹比較系統化。

珍珠宮

andyman 發表於 21-1-6 22:56
一向都是50cm , 無改到呀!

我印象中都系50cm。都已經不錯了。

翡翠宮

平平常常 發表於 21-1-7 21:32
我用新系統仲係有bug,FB開始見到多左有關集運的投訴,whatsapp客服比以前耐左好多先至有回覆。好彩速度仲k ...

全部密碼一樣真係有咩可能, 總會有啲盲毛誤入左人地個戶口, 如果改埋密碼, 真主又要攪一輪。
我都係去番新世代避一避, 特別野就咇咇集運。

珍珠宮

andyman 發表於 21-1-7 21:44
全部密碼一樣真係有咩可能, 總會有啲盲毛誤入左人地個戶口, 如果改埋密碼, 真主又要攪一輪。
我都係去番新 ...

想知咇咇集運有乜嘢特色。

首頁
12345...6

尾頁

跳至